Cand barurile au umor, notele de plata arata asa

21 martie 2017 | Noutati

Probabil momentul cel mai putin asteptat atunci cand iesiti la masa sau la un bar este cel in care vine nota. Vestea amuzanta de azi e ca un bar din Hunedoara a reusit sa transforme acest moment in una dintre cele mai asteptate clipe ale experientei de la ei din pub.

Desi stim toti ca nu e nimic amuzant atunci cand trebuie sa lasam bani, Barul Diesel a reusit sa aduca umorul fix atunci cand aduc si nota. A facut asta gandind diverse mesaje amuzante pe care le scrie pe bonurile fiscale, creand astfel intriga si suspans in jurul notei de plata. Iar la final clientii pleaca de acolo mai amuzati. Dublu castig, nu?

Din colectia lor de mesaje lasate clientilor, va invitam si noi sa va distrati cu selectia de mai jos: 

diesel nota de plata 6
diesel nota de plata 9

diesel nota de plata 1

diesel nota de plata 2

diesel nota de plata 3

diesel nota de plata 4
diesel nota de plata 5

diesel nota de plata 7

diesel nota de plata 8


diesel nota de plata 10

diesel nota de plata 11

diesel nota de plata

 

P.S: pentru cei care aveau dubii in privinta legalitatii acestor „glume”, iata si raspunsul barului din Hunedoara:

„Cativa se intreaba de legalitatea notelor de plata… ciudat, dar de inteles – nu toata lumea se pricepe la partea fiscala: acestea sunt doar notele de plata (deci nu au valoare fiscala, ci doar informativa… in plus, clientii carora le-au fost inmanate au fost selectati). Intodeauna am inmanat si bonurile fiscale, dovada ca suntem suficient de prosti e simpla: am obtinut locul I pe Caen 5630 (baruri) Hunedoara in fiecare din ultimii 4 ani.”

Voi ati fost in baruri sau restaurante din care sa plecati amuzati?