Carla Caffe

Vizualizari 2.290 Vizualizari 
Comentarii 6 Comentarii 
Tip: Cafe/Pub/Club; Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(Sep-13)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 1 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto


Pe scurt63512

In Carla Caffe se fumeaza, s-a fumat aici dintotdeauna, inca din prima zi. Probabil ca nu am auzit eu bine ce mi-a raspuns chelnerita cand am intrebat-o despre fumat. Imi pare rau pentru cei care au crezut altceva pana acum, cititnd ce am scris in septembrie. (GB - februarie 2014)

----------------------

Carla Caffe una dintre putinele cafenele din Bucuresti in care nu se fumeaza, si pentru asta le dorim sa le mearga cat se poate de bine. Carla Caffe e mai mult decat o cafenea, e si un mic bistrou, in care poti manca la fel ca intr-un restaurant, daca iti iei o zi libera pentru asta, pentru ca rareori am vazut un serviciu atat de lent ca aici.

Dar, luand lucrurile in ordine, e de stiut ca aceasta cafenea-bistrou s-a deschis in 2011 la parterul unui bloc vechi de unde ajunge Calea Mosilor in bulevardul Carol. E amenajata asa si asa, cu mese joase, de cafenea, destul de inghesuite, impreuna cu alte mobile si decoruri, intr-un loc destul de stramt. Se pare ca au si la subsol ceva, insa nu am ajuns si acolo.

Meniul e imens si pentru un restaurant mare, daramite pentru o cafenea mica, asa cum e Carla Caffe. De toate, bucatarie « internationala ». Ce am luat noi de mancare a fost destul de banal, si tare cred ca toata mancarea e la fel.

Preturile sunt rezonabile la Carla Caffe, clienti au destui, nu am fost atent daca pentru mancare sau pentru cafenea. Serviciul a fost foarte bun, cu o chelnerita foarte potrivita pentru ceea ce face, insa, repet, totul e foarte lent la Carla Caffe, le-a luat cam o jumatate de ceas ca sa ne aduca orice le-am cerut.

Carla Caffe e, deci, o cafenea de cartier rezonabila si un bistrou extrem de lent, cu mancare pentru care nu ai vreun motiv sa o recomanzi altcuiva decat vecinilor lor. Insa e un loc in care poti manca sau bea ceva fara a trebui sa-ti pui toate hainele la spalat cand ajungi acasa. (GB – sepembrie 2013)

Localizare Carla Caffe

Bv. Carol I 62, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
probabil este si singurul loc din lume unde poti manca paste aglio e olio care sa contina sos de rosii

Reply

Dupa cate se pare se fumeaza, mai da un update la detalii, numai informa lumea gresit,

Reply

Dl. Catalin Tenea proprietar

Reply

Ca forma arata, asa, ca La Rotonde de Montparnasse …. dar mai modest asa!

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


three + 7 =Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,