(INCHEIAT) Castiga 2 locuri la Dinner in the Sky – cina inedita la 50 de metri deasupra orasului

19 august 2016 | Noutati

Castigatoarea este:

Catalina Laura Dimitriu (comentariul cu numarul 30). Felicitari! Te rugam sa ne dai un mail la redactia@localhost ca sa-ti spunem cum intri in posesia premiului.

 

Dinner in the Sky, conceptul original si frumos care te urca la 50 de metri deasupra orasului unde iti ofera o experienta culinara inedita, te invita la un eveniment special. Mai exact, Dinner in the Sky revine in 2016 cu 4 concepte despre care poti citi mai multe aici.

dinner in the sky 3

Unul dintre ele, Bucurestiul Interbelic, promite o experienta completa: la bordul Dinner In The Sky va urca un invitat special, care le va prezenta oaspetilor istoria Palatului Regal, a Ateneului si a altor cladiri reprezentative din zona, intr-o lectie de istorie itineranta, asezonata cu un vin de buna calitate si muzica de fundal a Bucurestiului de altadata. Prezent in cadrul zborului va fi si somelierul Sergiu Nedelea, care va imbina simturile pline de altitudine cu o frumoasa poveste a Bucurestiului monden din perioada interbelica. Tabloul de altadata va fi completat auditiv prin melodii vechi, celebre, interpretate in duet de catre Alexandra Violin (la vioara) si Dorina Vasilashko (voce).

dinner in the sky

 

CONCURS:

Aici te invitam si pe tine si avem 2 locuri pe care le poti castiga astfel:

– lasa-ne un comentariu in campul de comentarii via Facebook in care iti inviti un prieten/ o prietena la Dinner in the Sky.

– comentariul trebuie sa contina: tag catre prietenul/ prietena invitata (@ si apoi numele prietenului/ prietenei din lista de Facebook); tag catre pagina de Facebook a Dinner in the Sky Romania.

– in textul invitatiei sa explici prietenului/ prietenei de ce vrei sa-l/ s-o chemi la acest eveniment, ce ai inteles tu ca este acest concept si de ce crezi ca v-ati simti de minune aici.

Exemplu comentariu: Restograf, te invit la 50 de metri deasupra orasului ca sa redescoperim farmecul Bucurestiului, sa ne reamintim de ce e frumos acest oras in timp ce o vioara si o voce vor asigura un fundal sonor magic. Hai cu mine la Dinner in the Sky sa vezi ce inseamna o cina altfel. 

Premiul consta intr-o invitatie pentru tine si prietenul/ prietena, 2 locuri la Dinner in the Sky, duminica, 28 august, ora 17:00, Bucuresti, langa Ateneul Roman – Piata George Enescu. Experienta consta intr-o cina (fel principal + desert), degustare de vin si savurarea surprizelor pregatite in cadrul „Bucuresti Interbelic” de la Dinner in the Sky.

Castigatorul se va alege in urma unei trageri la sorti dintre toate comentariile inscrise care respecta conditiile jocului si se va anunta vineri, 26 august.

dinner in the sky 2

Pentru mai multe detalii si rezervari (daca nu mai ai rabdare si vrei sa-ti asiguri un loc la Dinner in the Sky), te poftim aici.

Acum, asteptam comentariile tale si vineri anuntam care este castigatorul.