Castigati invitatii la Craft Beer Festival + pizza de la Camionetta (INCHEIAT)

31 august 2016 | Noutati

Castigatorii sunt:

Alexandra Radu (comentariul cu numarul 5)

Ala Mid (comentariul cu numarul 8)

Andreea Bocioaca (comentariul cu numarul 12)

Castigatorii sunt rugati sa ne dea un mail la adresa redactia@localhost ca sa le spunem cum vor intra in posesia premiului.

Craft Beer Festival, locul in care incepe revolutia berii artizanale, a berii cu gust si facuta cu pasiune, incepe vinerea aceasta, pe 2 septembrie. Aici veti gasi peste 50 de tipuri de bere de la mici si mari artizani, dar si cidru. Mai mult, ca sa alunece berea mai bine, la Craft Beer va exista un gratar gigantic, dar si pizza facuta intr-un Land Rover Defender.

Acum ca am facut introducerea, pentru mai multe detalii va trimitem la programul complet al festivalului, aici, ca noi sa va spunem acum cum castigati 3 invitatii duble la Craft Beer Festival si, alaturi de acestea, si pizza din partea Camionetta.

craft beer

PARTICIPATI LA CONCURS

Atentie, ca sa intrati la festival gratuit si sa mancati o pizza buna din partea Camionetta, trebuie sa impartasiti cu noi o treaba, mai exact sa ne spuneti ce nume ati pune voi berii voastre daca ati intra in hora berarilor artizanali.

Pentru ca, sa fim seriosi, daca vreti la festival, sunteti iubitori de bere. Daca sunteti iubitori de bere, sigur v-ati gandit macar o data cum ar fi sa aveti propria voastra marca de bere. Ne spuneti si noua cum s-ar numi berea voastra si de ce tocmai asa si vineri dimineata, pe 2 septembrie, alegem 3 castigatori care intra gratuit la Craft Beer Festival si primesc si o pizza de la Camionetta.

camionetta 2

Castigatorii vor fi alesi printr-o tragere la sorti dintre comentariile inscrise aici care respecta regula concursului.
* atentie, cuvintele licentioase vor fi sterse.

Abia asteptam sa citim denumirile imaginate de voi.