CONCURS! Castigati volumul "The Wine Book of Romania" si o invitatie la RoWine, festivalul vinurilor

15 aprilie 2016 | Noutati

Castigatoarea este: Roxana Maria, comentariul cu numarul 9 (mai jos print screen de la extragere). Felicitari! Te rugam sa ne dai un mail pe adresa redactia@localhost ca sa-ti spunem cum intri in posesia premiului.

„Iubitorii de vin sunt invitati sa-si dea un check-in la acest concurs. De ce? Pentru ca pot castiga un volum „The Wine Book of Romania”, carte care nu poate sa lipseasca din biblioteca unui adevarat iubitor de vinuri, dar si o invitatie pentru doua persoane la Ro-Wine|The Wine Festival of Romania.”

Mai multe despre premii:

cover TWBR„The Wine Book of Romania” este un volum despre excelenta vinurilor romanesti , primul ghid bilingv (romana- engleza) ce reuneste cele mai bune vinuri din Romania si Republica Moldova, acordandu-le acestora sanse egale, fie ca este vorba despre o crama tanara, cu doar cinci hectare de vie, sau un imperiu cu mii de hectare si traditie de multe secole. Volumul a fost realizat in urma unei ample evaluari a aproape 250 de vinuri din Romania si Republica Moldova, in cadrul unui eveniment de jurizare internationala.

Totodata, prima editie a cartii vinurilor „Cartea vinurilor romanesti / The Wine Book of Romania” anunta lansarea, in acest an, a RO-Wine|The Wine Festival of Romania, festival ce s-a nascut din dorinta de a reuni vinurile de top romanesti, cunoscute in intreaga lume, cu cele de renume international, si de a le aduce mai aproape de consumator. In prima editie se vor putea degusta vinurile de top a peste 50 de producatori, 30 autohtoni si 20 internationali. Festivalul are loc in perioada 21-22 mai 2016 in Bucuresti.

Mai multe despre aceasta carte descoperiti aici.

Cum castigati:

Trebuie sa ne aratati ca sunteti cu adevarat pasionati de vin. Mai exact, intr-un comentariu la acest articol de concurs va rugam sa ne descrieti vinul vostru romanesc preferat: ce aroma are, ce nota distinctiva, ce amintiri va leaga de acest vin, cu ce mancare se potriveste acest vin. Acceptam orice poveste despre gust/ istorie sau amintiri care sa implice vinul vostru romanesc peferat.

Peste o saptamana facem o tragere la sorti dintre toate comentariile inscrise in concurs (via Facebook) si care respecta regula de mai sus. Orice comentariu care nu indeplineste conditia concursului nu va fi luat in considerare pentru tragerea la sorti.

Vinerea viitoare, p 22 aprilie, anuntam castigatorul volumului „The Wine Book of Romania” cu tot cu autograf si a 2 invitatii la RoWine, festivalul vinului din Romania.

Abia asteptam sa citim povestile voastre cu si despre vinul romanesc.

Captura (print screen de la extragere):

concurs