Cate un pranz Grande Cuisine pentru fiecare poza

20 februarie 2013 | Noutati

In urma cu mai putin de o luna am avut aici un mic « concurs » pentru cei care surprind momentul in care Restograful atinge 2,000,000 de vizitatori, si am vazut ca au fost multi care au stat pana la 4:31h dimineata ca sa fotografieze momentul si sa castige premiul, o cina romantica in doi la micul meu restaurant, « La George Butunoiu & Oskar » (www.lagb.ro). M-am tot gandit cum as putea sa continui acest concurs si cu niste faze intermediare, pentru ca urmatorul milion va ajunge pe Restograf peste multe luni de zile. Urmatoarea idee, sugerata de cineva pe Facebook, mi se pare foarte buna:

— sa dau un pranz (in doi) celui care va pune primul poza pe wall-ul de pe Facebook al Restografului (http://www.facebook.com/restograf) cu fiecare suta de mii rotunda de vizitatori pe Restograf – deci urmatoarele vor fi cele cu 2,200,000, apoi 2,300,000 de vizitatori, si tot asa. Pranzul pentru doua persoane va fi tot la restaurantul meu, evident, cu bucatarie frantuzeasca Grande Cuisine, pregatit de David Contant, pentru cine nu stie inca.

*
— la fel, un pranz pentru doi pentru cine pune prima poza in acelasi loc cu un numar rotund de Like-uri pe Restograf, din mie in mie. Deci, urmatoarea poza asteptata este pentru 5,000 de Like, apoi pentru 6,000, si tot asa. Acelasi pranz pentru doi, in acelasi loc, acelasi mare chef, David Contant.

Ca si la concursul precedent, conditia este ca « print screen-ul » sa contina si un ceas care sa arate ora la care a fost luat.

Sper ca si acestea sa fie la fel de atractive ca si cina romantica pentru 2,000,000 si sa fie cel putin un cititor Restograf care sa stea pana tarziu daca asa va fi sa fie…

George Butunoiu

(poza e de pe www.deviatart.com)

*