Ce restaurante din Centrul Vechi al Bucurestiului sunt recomandate de The New York Times

13 noiembrie 2015 | Noutati

Care sunt restaurantele din Bucuresti recomandate de publicatia britanica The Guardian

Dupa articolul din The Guardian, acum si cei de la The New York Times au luat in vizor Bucurestiul, cu a lui mult laudata viata de noapte (si de zi) din Centrul Vechi.

Americanii vorbesc despre renasterea Centrului Vechi si despre aglomeratia de aici, spunand ca in ultimii ani aceasta zona a Bucurestiului a fost readusa la viata prin investitiile facute de autoritatile locale.

Until a few years ago, visitors to Bucharest’s Old Town would have found themselves in an area of potholes and badly lit alleys with crumbling 19th- and early 20th-century buildings, many inhabited by squatters. Yet after years of stop-start refurbishment by the local authorities, the Old Town has come back to life.

Insa, chiar si asa, The New York Times nu uita sa taxeze si faptul ca multe dintre cladirile de aici se pot prabusi oricand peste turisti, mentionand si ca, dupa tragedia din Colectiv, mai multe localuri au tras obloanele… din motive usor de inteles pentru oricine.

In orice caz, in articol sunt mentionate / recomandate cateva locuri din Centrul Vechi, care, cel mai probabil, acum vor fi si mai populare in randurile turistilor. Iata-le:

Grand Cafe Van Gogh

Grand Cafe Van Gogh // sursa foto: Facebook
Grand Cafe Van Gogh // sursa foto: Facebook

Divan

Divan // sursa foto: Facebook
Divan // sursa foto: Facebook

Lacrimi si Sfinti

Lacrimi si Sfinti // sursa foto: Facebook
Lacrimi si Sfinti // sursa foto: Facebook

The Artist

The Artist // sursa foto: Facebook
The Artist // sursa foto: Facebook

Carusel

Carusel // sursa foto: Facebook
Carusel // sursa foto: Facebook

Caru’ cu Bere

Caru' cu Bere // sursa foto: Facebook
Caru’ cu Bere // sursa foto: Facebook