Ceainaria Annette

Vizualizari 2.930 Vizualizari 
Comentarii 1 Comentariu 
Tip: Ceainarie
Pozitionare: Informal
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 2 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Polona 77, Bucuresti


0722 193 180 / 0754 010 178

Site detalii

Galerie Foto

Autoportret

Annette - Tea, cake & more - ceai aromat, atmosfera placuta, preparate delicioase.

Iata cum se ajunge de la design de interior la ceai. La inceputul anului 2015, imi doream un spatiu in care sa-mi las imaginatia sa creeze diferite obiecte de design interior.Asa am gasit acest loc minunat, o casa din perioada interbelica cu o curte superba ce m-a inspirat instantaneu, obiectele de design interior capatatand astfel forma cestilor cu ceai aromat si a preparatelor culinare.

Adevarul este ca, samanta a fost sadita in mintea mea in urma cu doi ani cand imi exprimam pentru prima oara dorinta de a avea o cafenea sau un restaurant.Imi doream un loc frumos si intim, in care sa petrec cu prietenii si sa-mi fac noi prieteni. Auzindu-mi dorinta, un prieten mi-a spus: ”foarte frumosa dorinta ta, pune-o pe hartie si nu renunta, urmeaza-ti visul!”. Insa timpul a trecut, iar eu m-am pierdut in alte ganduri si preocupari.Se pare insa ca subconstientul meu nu s-a pierdut nici o clipa ci a incoltit in mintea mea acele seminte pana au iesit la suprafata. Si uite asa m-am trezit intr-o dimineata superba, convinsa ca trebuie si ca e momentul sa-mi urmez acel vis. Si iata-l: Annette - Tea, cake & more- un loc elegant, intim, plin de energie pozitiva, voie buna si preparate delicioase.

Acestui proiect de suflet s-a alaturat si buna mea prietena Iulia.Impreuna suntem gazdele d-voastra si va asteptam cu drag sa ne calcati pragul si sa petreceti alaturi de noi acele momente cautate in viata de zi cu zi. Acele momente de prietenie si bucurie savurand o ceasca cu ceai, o felie de tort si multe alte bunatati.

Chiar daca pentru moment ceainaria a luat locul studioului de design, totusi, prin prisma piesele de mobilier realizate de colaboratorii mei italieni: Villa Nova, Spagnol Group si Ciacci am reusit sa integrez si Annette Design.

Ana&Iulia "Carpe diem!"

50 de sortimente de ceai, cafea, sucuri proaspat stoarse,diverse bauturi alcoolice, salate, supe, paste, deserturi facute in casa....
Recenzii & Articole

Ceainaria Annette   
(Jul 2015)


........................................................................................................ citeste tot


Localizare Ceainaria Annette

Polona 77, Bucuresti,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Am servit un ceai care era extrem de diluat – apa calda doar si o felie de tort care era cald si moale in farfurie. Chelnerul nu a stiut sa explice si nu a inlocuit produsele. In urma sesizarii scrise catre Anette, in loc de scuze am primit un raspuns obraznic.
Total lipsiti de profesionalism!

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


5 × = fifteenTaguri: , , , , , , ,