Ceainaria Rendez-Vous (Floreasca)

Vizualizari 5.712 Vizualizari 
Comentarii 5 Comentarii 
Tip: Cafe/Pub/Club
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Snack
Dominanta: Sandviciuri & salate
Pret/meniu: <50 RON
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 9 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Povestea Ceainariei Rendez-Vous incepe in martie 2003. Mai exact pe data de 2 a acelei primaveri insorite, ne-am adunat in jurul unui ceainic japonez pentru a privi uimiti cum savoarea ceaiului incepe sa ne intre in corp, apoi in minte, in cele din urma in suflet si sa ramana acolo pentru totdeauna. Uimiti de efectul pe care aceasta licoare il are asupra fiecaruia din noi, am inceput sa ne intalnim mai des, sa povestim mai mult, sa fim mai veseli si mai deschisi. Ceaiul isi facea incet incet efectul. Ceainaria Rendez-Vous devenise un adevarat loc al dezvaluirilor amoroase, al amicitiei, al povestirilor cotidiene, al pasiunii despre ceai, al deschiderii sufletului catre frumos. Atunci ne-am gandit.v.de ce sa pastram acest loc doar pentru noi? De ce sa nu impartasim acest secret al ceaiului, aceasta stare de spirit in jurul nostru?

In prezent, ne mandrim cu o gama de peste 200 de ceaiuri si doua ceainarii Rendez-Vous, ambele in cele mai bune si accesibile zone ale Capitalei.

Va asteptam in Ceainariile Rendez-Vous pentru a degusta fiecare tip de ceai, pentru a invata cum sa traim sanatos si pentru a ne detasa de grijile lumii exterioare, toate aceste la "o clipa de liniste"
Localizare Ceainaria Rendez-Vous (Floreasca)

Calea Floreasca 102, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
O terasa superba, un loc foarte linistit si frumos, ceaiuri si prajituri de calitate. n-am avut nici o problema cu personalul, foarte amabil

Reply

Am avut neinspiratia sa comand un tort aniversar de la ei. Pe langa faptul ca a avut mult peste greutatea ceruta, nici macar nu a fost livrat in locatia dorita(ei avand foua astfel de locatii in Bucuresti);pe langa toate aceste deficiente, insolenta de care au dat dovada angajatii nu am mai intalnit-o niciodata pana acum. Managerul nu s-a deranjat sa rezolve problema in vreun fel, ci doar s-a rezumat la un simplu “imi pare rau”.Concluzia: nu recomand nimanui sa cumpere de la ei.

Reply

    Prajiturile sunt delicioase, personalul foarte primitor, eu nu am avut astfel de intamplari cu ei si comand de ceva vreme produsele lor. Oricine poate gresi.

    Reply

    Imi cer scuze pentru neplacerea creata. La 2 zile mai tarziu, v-am telefonat pentru a va oferi un pachet cadou de prajiturele din partea noastra, cu scuzele derigoare. Ati venit chiar in ziua respectiva sa le ridicati. Am incercat sa rezolvam problema si de aceea ne-am si dat interesul pentru ca parerea fiecarui client de al nostru conteaza enorm pentru noi. Vrem si incercam cat putem ca toata lumea sa fie multumita de serviciile si produsele noastre.

    Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


seven − 2 =Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , ,