Cele mai frumoase restaurante din București

30 aprilie 2017 | Noutati

Continuam sa enumeram cele mai frumoase restaurante din Bucuresti, liste pe care sa le salvati si pe care sa le consultati ori de cate ori vreti sa mergeti intr-un loc deosebit din oras.

Am adaugat restaurantele si bistro-urile cu aer văratic, locuri cu lumina calda si cu multe elemente inspirate din natura. Iar rezultatul e mai jos:

Lugo 

Lugo, un restaurant central cu un meniu mediteranean, este un loc cu un design vibrant. Culori puternice si amestecuri indraznete, desene clasice alaturi de vopseluri in culori puternice si cu modele exotice, cam asa s-ar descrie interiorul Lugo. Iar terasa restaurantului e o mica oaza destinata relaxarii ca intr-un patio spaniol.

restaurant frumos lugo

 

Paine si Vin

Paine si Vin e un alt restaurant conceput de magicianul design-urilor din Bucuresti, Cristian Corvin. In acest caz, toate detaliile de decor spun povestea locului, spatiu in care vii sa imparti cu prietenii mancarea si vinul, loc in care sunt cinstite 2 elemente esentiale unei mese alaturi de cei dragi: painea si vinul. Clopote imense din ceramica alba atarna din tavan, restaurantul are si-un etaj, lemnul e rege si aici iar mesele comunale insista pe ideea de „Imparte. Impreuna”.

restaurant frumos paine si vinsursa foto

Kuzina

Kuzina pare ca a rupt franturi din Zorba Grecul, ca le-a amestecat cu tot ce-i mai frumos din vederile din Santorini si din ruralul grecesc si asa si-a creat decorul restaurantului. Albastru intens si mult alb, separatoare discrete, stuf si podea ca din piatra, toate elementele acestea creeaza decorul unui sat grecesc aruncat pe Barbu Vacarescu sub forma unui restaurant modern.

restaurant frumos kuzinasursa foto

Sardin

Sardin a luat frumusetile de la Mediterana si le-a adus in Timpuri Noi, Bucuresti. Noul restaurant cu influente italiene a fost gandit cu un design proaspat, primitor, prietenesc, dar si evocativ. Ca un fel de oda lemnului si uneltelor care ne aduc mancare, Sardin a pus polonicele pe un perete, oalele le-a agatat de tavan, a expus si unditele si vaslele, creand astfel traseul prin care mancarea ajunge din natura la om. Iar decorul te imbie sa te asezi la masa si sa te bucuri de mancare.

restaurant frumos sardin                                                                                                                                                   sursa foto

Kane

Kane e noua creatie a echipei M60, restaurant pe care designerul l-a gandit astfel incat sa-si plimbe clientii intr-o oaza tropicala moderna. Design exotic si totusi minimalist, Kane spune povestea unui studio culinar iar decorul tropical-simplist transforma Kane intr-un loc al evadarii din cotidian si banal.

restaurant frumos kanesursa foto

Premiata

Premiata e un loc cu pizza foarte buna, un spatiu mare, aerisit, generos si cu un imens cuptor fix in mijlocul restaurantului. Mix de modern cu un pic de traditional din bucatariile italiene, mix de culori si jocuri cu forme si materiale, cam asta va asteapta la Premiata. Plus un spatiu de joaca pentru copii foarte frumos si un sotron.

restaurant frumos premiatasursa foto

RE:Modelier

RE:modelier, bistroul central in care puteti sa va construiti singuri burgerii si salatele, e un loc mic si plin de elemente care sa cucereasca privirea clientilor. De la un nor din lemn care atarna din tavan, pana la mesele cu muschi natural pe mijloc si camara deschisa de dupa bar, RE:modelier a construit un loc in care sa te simti autentic, ca-n natura urbana. Iar la etaj, RE:modelier a pastrat aerul un pic boem al casei cochete in care si-a facut culcus.

restaurant frumos remodeliersursa foto

Caju

Caju, bistro-ul lui Joseph Hadad, aduce amintirile din copilaria chef-ului direct in farfuriile oamenilor. Iar o poveste inspirata de copilaria cuiva trebuia sa aiba si decorul potrivit: un restaurant cu o lumina calda si un decor primitor, lustre discrete, mult lemn si compozitii din diverse materiale. Caju reuseste sa transpuna povestea unui bucatar si a unei directii culinare si prin decorul bistroului, nu doar prin meniu.

caju 3 sursa foto

Voi in ce restaurante frumoase ati mai fost in ultima vreme?