Coaste by Chef Bontea la 14 ani de Hard Rock Cafe

21 ianuarie 2022 | Noutati

Hard Rock Cafe București a sărbătorit săptămâna aceasta 14 ani de la deschiderea restaurantului din România. Iar momentul a fost marcat în același stil care i-a făcut faimoși – cu muzică de calitate și mâncare bună. Adică printr-un concert Vița de Vie și prin lansarea unui preparat deosebit, coaste by Chef Bontea.

Farfurie cu coaste făcute de Chef Bontea, asezate intr-o farfurie alba, cu cartofi prajiti, la 14 ani de Hard Rock Cafe

Cu locații în 75 de țări, cu peste 185 de restaurante, Hard Rock International (HRI) este una dintre cele mai recunoscute branduri la nivel global. În 2008, compania a deschis cel de-al 174-lea restaurant – Hard Rock Cafe București. Care acum, pe 20 ianuarie, a împlinit 14 ani. Și ce ani frumoși! Plini de concerte de tot felul, care adună la un loc formații super tari și oameni frumoși veniți să-i asculte, plini de mâncare în stil american și de băuturi perfecte, care să stingă setea (sau pofta).

Și pentru că momentul trebuia marcat ca atare, la Hard Rock a avut loc un super concert susținut de Vița de Vie și o lansare a unui preparat special, creat de celebrul Chef Sorin Bontea.  Vestea bună e că produsul va fi disponibil în restaurant până la finalul lunii (nu doar în zi aniversară), și că poate fi comandat și pentru livrări, exclusiv prin Tazz (tot până pe 31 ianuarie).

Dar hai să nu te mai ținem în suspans și să-ți spunem că e vorba de niște coaste de porc excelente, glazurate cu sos de stridii, soia, usturoi, miere și sweet chili, frăgezite la cuptor și rumenite apoi pe grătar, servite alături de cartofi dulci prăjiți și salată cu alge, ridiche albă, morcov și castraveți. Yummy, yummy!

coaste de porc cu cartofi prăjiti, by Chef Bontea

Și pentru că drumul ăsta de 14 ani nu l-au făcut singuri, ci alături de voi, oaspeții lor, Marius Băban, director general al Hard Rock Cafe București a ținut să transmită un mesaj drăguț: „Le mulțumim oaspeților noștri pentru momentele frumoase petrecute împreună și le suntem recunoscători pentru fidelitate și apreciere. Ne bucurăm că începem al 14-lea capitol din povestea Hard Rock în România cu un produs nou și incitant. Suntem mândri de colaborarea cu Chef Sorin Bontea și de faptul că, de 2 ani ȋncoace, ajungem ȋn casele voastre, cu ajutorul partenerilor noștri de la Tazz. Mulțumim celor care ne vizitează sau comandă de la noi și sperăm să vă oferim mereu cele mai plăcute surprize”, a spus el.

Gurmanzii vor putea comanda coaste à la Chef Bontea în varianta de porție mare, dar și în varianta de jumătate de porție. Așa că rezervă o masă la Hard Rock Cafe și mergi să le încerci!


Citește și: