Cofetarie Andri Cris

Vizualizari 1.385 Vizualizari 
Comentarii 0 Comentarii 
Tip: Pati/cofetarie
Pozitionare: Medie
Bucatarie:
Dominanta: Pati/cofetarie
Pret/meniu:
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 1 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

“Painea in patria ta e mai buna decat prajiturile in tara straina”, spunea Voltaire.

Nimic mai adevarat, spunem noi! Dar nu am avea nimic impotriva nici daca prajiturile din propria tara ar fi mai bune decat cele de… oriunde altundeva.

Si asta este motto-ul nostru! Cat timp un desert trebuie sa satisfaca atat gustul, dar si cerintele unei societati din ce in ce mai preocupate de sanatate si de ceea ce consuma, cat timp goana dupa succes inlesneste adtitivilor si pulberilor sa ia locul ingredientelor naturale, sa creezi si sa servesti un produs gustos si de calitate a devenit o provocare. O provocare pe care noi ne-o asumam!

Si la care mai adaugam una. Mai curand… o promisiune: aceea ca, odata ce ne treceti pragul veti fi invaluiti de arome si gusturi ce va vor purta in acea lume magica a placerilor gastronomice, a amintirilor din copilarie, cand parca orice prajitura chiar avea gust iar desertul era mai mult decat o mancare bine ambalata. Nu suntem magicieni, dar facem magie din ciocolata, frisca si fructe.

Pe scurt63721

Cofetarie buna si cinstita; fac mai multe pe comanda. GB

Localizare Cofetarie Andri Cris

Nicolae Constantinescu 8, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


2 × = tenTaguri: , , , , , , , ,