Patiseria Paul (Piata Romana)

Vizualizari 13.104 Vizualizari 
Comentarii 1 Comentariu 
Tip: Pati/cofetarie
Pozitionare: Top
Bucatarie: Frantuzeasca
Dominanta: Pati/cofetarie
Pret/meniu:
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 2 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Lantul de brutarii Paul atinge 10 locatii cu deschiderea Paul Romana si Paul Promenada


Clientii Paul sunt asteptati intr-o noua brutarie situata in centrul Bucurestiului, in Piata Romana. Locatia are acces stradal si este construita in acelasi stil clasic si primitor specific brandului. Cu o suprafata totala de 150 mp, Paul Romana este a opta brutarie din Bucuresti si a noua din tara.

A 10-a locatie Paul se va deschide tot saptamana aceasta, pe 17 octombrie in Mall Promenada si va avea o suprafata de 224 mp, incluzand brutaria, terasa exterioara si terasa interioara.

„Am ales Piata Romana deoarece este una dintre principale zone ale Bucurestiului, cu un trafic pietonal intens, un mare centru universitar si o zona rezidentiala importanta,” explica Monica Douglas, Marketing Director Paul. „Cu noua brutarie Paul Romana, clientii pot avea acces usor la produsele noastre, potrivite pentru orice moment al zilei, cu ingrediente de cea mai buna calitate, servite pe loc sau la pachet. Urmatorul pas pe care il vom face in demersul nostru de a veni mai aproape de consumatorii nostri va fi inaugurarea celei de-a 10-a brutarii Paul, si anume in Mall Promenada, saptamana aceasta. Astfel, vom atinge obiectivul de dezvoltare pe care ni l-am propus pentru acest an si vom avea 10 brutarii Paul in Romania”, a adaugat Monica Douglas.

Consumatorii Paul sunt asteptati in noua brutarie Paul Romana pe Bulevardul Gheorghe Magheru nr. 28 – 30, de luni pana sambata intre orele 08:00 – 22:00 si duminica intre 10:00 – 22:00.

Incepand cu 17 octombrie, clientii sunt de asemenea asteptati in Mall Promenada, la intrarea principala dinspre Calea Floreasca, intre 07:00 – 23:00, pentru a se rasfata cu produsele Paul si a se relaxa intr-o atmosfera frantuzeasca ce caracterizeaza brutariile Paul.

Odata cu aceste doua brutarii, Paul a creat peste 50 de noi locuri de munca. Despre Paul Cu o traditie de peste 120 de ani in arta brutariei, Paul se bucura de o reputatie extraordinara, atat la nivel international, cat si in Romania. Istoria Paul incepe in 1889, cu o brutarie si patiserie frantuzeasca de familie. Produsele Paul transmit consumatorilor din intreaga lume acel „art de vivre” frantuzesc: gourmet si sofisticat, dar in acelasi timp traditional si atemporal. Alaturi de pasiunea pentru painea frantuzeasca, retetele unice cu ingrediente atent selectionate sunt elementele care constituie identitatea marcii Paul.
Recenzii & Articole

Brutariile Paul introduc supe in "menu du jour"   
(Dec 2014)

Pranzul la Paul, mai delicios cu noile oferte "Menu du jour" Brutariile Paul isi diversifica oferta pentru pranz sub umbrela "Menu du jour". Pentru o masa in stil frantuzesc, clientii se pot delecta cu patru combinatii de produse la preturi speciale, iar pentru o gustare lejera, ei pot savura ...
........................................................................................................ citeste tot


Localizare Patiseria Paul (Piata Romana)

Bv. Magheru 28-30 (Piata Romana), BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Buna ziua,

Astazi la coada (la Romana) erau 6 persoane si numai o singura vanzatoare, care mai facea si cafele si servea si la mese. In aceste conditii, timpul de servire este prea lung si asteptarea nu mai merita. O persoana din spatele meu a plecat si am plecat si eu.
Cred ca o servire intr-un timp decent, 5 la maximum 10 minute, ar dovedi ca exista respect pentru client.

Cu stima,

Florin Cetina

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


4 × six =Taguri: , , , , , , , , , , , ,