Comic Book Store cu ceainarie si cafenea in Cotroceni

21 februarie 2015 | Noutati

Kryptonited Z.inc – Comic Book Store, Ceainarie & Cafenea, locul unde devii propriul supererou!

Kryptonited Zinc Comic Book Store Ceainarie si Cafenea in Cotroceni - 2Pasionatii de supereroi, filme, seriale, jocuri video, benzi desenate si boardgames isi pot petrece timpul la Kryptonited Z.inc, noul local aflat pe o strada linistita a cartierului Cotroceni, exact in spatele Pietei Cotroceni si in aproprierea Facultatii de Medicina, care are un ambient deosebit si o tematica aparte, desprinsa din lumea fantastica a supereroilor.

Oaspetii nostri se pot bucura de o multime de boardgames, de la cele clasice precum Catan sau Activity pana la cele tematice precum Risk cu The Walking Dead sau Monopoly cu Marvel Heroes. Din meniu nu lipsesc nici ceaiurile aromate, cafeaua parfumata si ciocolatele calde delicioase, acestea contribuind la o atmosfera cat mai placuta. Tot aici ei se pot juca pe XBox sau pot iesi din cotidian, devenind adevarate rockstar-uri cu Guitar Hero Full Band (chitara, tobe si microfon), acesta fiind atractia principala pentru XBox.

In local se afla si magazinul cu produse de pe site-ul Kryptonited Z.inc (www.kzinc.net) care ofera o gama vasta de articole vestimentare, figurine, accesorii si benzi desenate cu supereroii consacrati apartinand universurilor Marvel si DC, cu personajele din filmele si serialele care au avut un impact cultural de referinta de-a lungul timpului (Star Wars, Game of Thrones, The Simpsons, Disney etc.), cu desenele animate inspirate din cultura japoneza (Pokémon, Dragonball Z, Naruto), precum si cu jocuri video (Assassin’s Creed, Mario etc.). Clientii au astfel posibilitatea de a vedea caracteristicile deosebile ale produselor si de a se convinge de calitatea lor ridicata, acestea fiind licentiate in mod oficial.

In cazul in care clientii nu pot ajunge la magazin, acestia au alternativa de a-si comanda produsele (ideale pentru cadouri!) si online, cu marele avantaj ca le putem livra in toata tara.

Sunteti asteptati in fiecare zi la Kryptonited Z.inc sa deveniti supereroi! Pentru rezervari si informatii suplimentare sunati la 07.2007.2009 sau verificati pagina de Facebook: www.facebook.com/kzincro.

Kryptonited Z.inc: Where everything is made of awesome!

Kryptonited Zinc Comic Book Store Ceainarie si Cafenea in Cotroceni - 5

Contact:

Facebook: www.facebook.com/kzincro
Website: www.kzinc.net
Adresa: Str. Dr. Panait Iatropol nr. 21 (langa Piata Cotroceni)
Telefon: 07.2007.2009

(comunicat de presa)