Concert Ana Odagiu si Monica Odagiu la Jackie O

26 septembrie 2013 | Noutati

La Jackie O Ristorate & Bar a inceput „stagiunea”!

Din luna septembrie, restaurantul italian din centrul Bucurestiului, renumit pentru preparatele autentic italienesti pregatite cu maiestrie de cei doi bucatari sefi italieni, gazduieste spectacole de teatru, concerte, seri de tango, prezentari de moda. Va recomadam concertul de vineri, 27 septembrie 2013, sustinut de Ana Odagiu si Monica Odagiu a carui invitat special este Ioan Gyuri Pascu.

Ana Odagiu a fost timp de 3 ani in trupa Arena de la „Serviciul Roman de Comedie”, a participat la „Vocea Romaniei” si a cantat in trupa „The Colours” de la „X Factor” . Monica Odagiu este cunoscuta publicului din serialul „Pariu cu viata” de la Pro Tv si din trupa Lala Band a carei membra a fost pana de curand.

Pentru ca muzica buna se condimenteaza cu mancare buna, bucatarii sefi Jackie O Ristorante va asteapta cu preparate traditionale Italiei pe baza de fructe de mare, peste, vita. Nu lipsesc nici pastele facute in casa, deserturile delicioase si vinuri atent selectionate. Exista si meniuri speciale pentru concert ce cuprind 1 fel principal, 1 desert si o apa cu preturi intre 40 si 59 lei.

Restaurantul pune la dispozitia clientilor parcarea privata.
Rezervari: 0772 222 100, reservation@jackieo.ro
Concertul incepe de la ora 20.00, iar pretul unui bilet este de 25 lei

(comunicat de presa)

Ana Odagiu Monica Odagiu la Jackie O