CONCURS! Castiga o masa gustoasa la cafeneaua Therapy

14 decembrie 2015 | Noutati

Castigatorul este: Petru Petrut, felicitari! Te rugam sa ne dai un mail la redactia@localhost ca sa-ti spunem cum intri in posesia premiului. Inregistrarea tragerii la sorti o puteti vedea mai jos. 

Cafeneaua Therapy e un nou loc frumos din Bucuresti, unul despre care am aflat mai multe direct de la unul dintre managerii locului. Therapy e o cafenea cu efecte terapeutice prin decorul gandit cu grija, prin plantele care domina incaperea, prin meniul atent ales, prin faptul ca nu se fumeaza inauntru, dar si prin activitatile de bine care se intampla acolo.

therapy_restograf_58

 

Dupa vizita noastra in aceasta cafenea, am zis ca e cazul sa lansam o invitatie oficiala si catre voi. Astfel, am pregatit alaturi de echipa Therapy acest concurs la care puteti castiga o masa completa pentru 2 persoane: mancare + bautura (nu uitati, nu au alcool, dar au o mare oferta de ceaiuri, cafele si sucuri naturale).

Castiga o masa gustoasa la Therapy

Daca vreti sa fiti invitatii Therapy la ei acasa, va rugam sa ne lasati un comentariu la acest articol de concurs in care sa ne spuneti asa: ce actiune cu efect terapeutic va place sa faceti atunci cand aveti o zi mai proasta? Va vedeti cu prietenii, cititi o carte, iesisi sa mancati ceva bun, ce anume va place sa faceti ca sa uitati de momentele mai putin fericite din viata voastra?

therapy_restograf_43 therapy_restograf_27 therapy_restograf_16

Spuneti-ne raspunsul intr-un comentariu mai jos iar vineri, 18 decembrie, vom alege printr-o tragere la sorti un castigator care va merge insotit pentru o masa bogata la cafeneaua Therapy.

Reguli:

1. se va face tragerea la sorti doar dintre comentariile care respecta cerinta concursului.
2. un cititor poate introduce un singur comentariu
3. masa poate fi savurata la Therapy pana la sfarsitul lunii ianuarie, 2016.

Asteptam comentariile voastre si ne auzim vineri sa va spunem cine-a castigat.

 

Inregistrarea tragerii la sorti: