CONCURS! Castiga un meniu complet pentru 2 persoane la restaurantul Sevis

17 august 2015 | Noutati

Extragrea s-a incheiat. Castigatoarea este Georgiana Serban. Felicitari! Te rugam sa ne trimiti un mail la redactia@localhost ca sa-ti spunem apoi cum poti intra in posesia premiului. 

Pentur cei care vor sa vada cum s-a realizat tragerea la sorti, ii invitam sa vizualizeze clipul din josul articolului.

Concursul s-a incheiat (13:30). Urmeaza sa facem tragerea la sorti si sa anuntam castigatorul.

Am descoperit povestea restaurantului Sevis de curand, moment in care am impartasit-o si cu voi in articolul de aici. Tot la interviul cu managerul de aici am degustat si preparatul lor vedeta, specialitatea casei, o mancare unica in Bucuresti, dupa cate stiu cei de la Sevis. E vorba de Testi kebab redenumit Sevis kebab: muschi de vita si de oaie alaturi de legume si pregatite intr-un vas de lut aruncat intre carbuni incinsi. Rezultatul este unul delicios, un preparat aromat si sanatos care sa sature 2 persoane.

Sevis_s-164

CONCURS

Ne-am gandit ca ar fi pacat sa nu degustati si voi acest kebab special sau oricare alt preparat din meniul Sevis, poate chiar unul laudat de managerul restaurantului. Asa ca, impreuna cu restaurantul Sevis pornim acest concurs in care oferim un voucher de consumatie in valoare de 200 de lei, suma de care puteti sa degustati faimosul kebab, ceva de baut si binemeritatul desert sau orice altceva la alegere.

Sevis_s-2

Mai jos va spunem cum puteti castiga voucherul de consumatie la restaurantul Sevis.

La acest link gasiti meniul in varianta online de la restaurantul Sevis. Rasfoiti-l si spuneti-ne intr-un comentariu la acest articol ce preparat v-ar placea sa degustati din oferta Sevis.

– Dintre toate comentariile inscrise care respecta aceasta cerinta vom face o tragere la sorti (folosind random.org) in urma careia vom alege castigatorul. Castigatorul va putea merge insotit de inca o persoana la restaurantul Sevis si sa se bucure de o masa delicioasa in doi.

– Comentariile pentru concurs pot fi inscrise pana vineri, 21 august. Castigatorul va fi anuntat tot vineri, pe 21 august.

Premiul de la acest concurs:

Castigatorul acestui concurs va primi un voucher de consumatie in valoare de 200 de lei. Poate folosi acest voucher la restaurantul Sevis unde poate comanda mancare si bautura in valoare de 200 de lei pentru el/ ea si inca o persoana. Daca suma este depasita, diferenta va fi acoperita de castigator. Castigatorul isi poate revendica premiul in limita a o luna de la data incheierii concursului (21 august data anuntarii castigatorului; 21 septembrie data pana la care isi poate folosi voucher-ul).

Sevis_s-56

 

Asadar, rasfoiti meniul Sevis si spuneti-ne intr-un comentariu mai jos ce preparat v-ar placea sa incercati la acest restaurant si de ce. Vineri va spunem cine va fi fericitul castigator care va degusta preparate la alegere din meniul restaurantului Sevis.

Tragerea la sorti prin random.org si monitorizata video prin movavi.com.