CONCURS! Castiga un meniu special la restaurantul La Senna

13 octombrie 2015 | Noutati

Concursul s-a incheiat. Castigatorul este Claudia Nechifor, comentariul cu numarul 55. Felicitari! Te rugam sa ne dai un mail la adresa redactia@localhost ca sa-ti spunem cum intri in posesia premiului. 

Tragerea la sorti a fost facuta folosind random.org. Pentru inregistrarea momentului, avem o captura video de ecran pe care o puteti vedea in jocul articolului. 

Restaurantul La Senna e un loc creat din nostalgie si pasiune si intretinut de dragostea unui bucatar dedicat. Am aflat asta stand la povesti si cu proprietarul, dar si cu bucatarul, detalii pe care vi le-am prezentat in materialul de aici.

Florin Iancu Alexandru este bucatarul-sef, tanarul care vorbeste cu atat de mult patos despre bucatarie si gatit ca ti se face pofta chiar si atunci cand nu ti-e foame. El ne-a prezentat si specialitatile casei, 2 preparate care ne-au facut cu ochiul si la sedinta foto:

Restaurant La Senna
Curcan cu sparanghel pe pat de noodles cu sos sweet-chili
restaurant_la_senna_43
Biban de mare cu paste aglio, olio e peperoncino si sos mediteranean

Pe acestea vrem sa le degustati si voi, asa ca va invitam la acest concurs unde puteti castiga un meniu special la restaurantul La Senna: cele 2 preparate + o sticla de vin + desert.

Participati la concurs:

Ca sa participati la concurs, va invitam sa rasfoiti meniul restaurantului La Senna si sa ne spuneti ce preparat va mai face cu ochiul din oferta lor. Lasati-ne numele acestuia intr-un comentariu la aceasta postare (folositi campul de mai jos unde exista comentariile prin Facebook) si spuneti-ne si de ce v-ar placea sa degustati preparatul ales.

Luni, pe 19 octombrie, vom face o tragere la sorti dintre toate comentariile inscrise care respecta cerinta concursului si vom alege un castigator care va merge insotit la restaurantul La Senna.

De stiut:

– un participant poate introduce un singur comentariu cu care se inscrie la tragerea la sorti.

– castigatorul isi poate revendica premiul in interval de o luna de la data extragerii

– ce depaseste in valoare premiul pus in joc va trebui acoperit de castigator

 

Acum va lasam sa aruncati un ochi pe meniul restaurantului La Senna si sa ne spuneti ce anume v-ar placea sa degustati de aici si de ce. Asteptam comentariile voastre, bafta tuturor!

 

Inregistrarea tragerii la sorti: