CONCURS: castigati 2 locuri la Seara Turceasca din cadrul Tea&Coffee Festival 2016

25 octombrie 2016 | Noutati

Tea&Coffee Festival a deschis portile unui nou eveniment la care puteti degusta cafele de toate tipurile, ceaiuri aromate, dar puteti sa si descoperiti farmecul anumitor culturi. Tea&Coffee festival a pregatit in program si niste seri tematice: seara armeneasca, seara braziliana, seara africana si alte mici evenimente din cadrul festivalului despre care va povestim pe larg aici.

Una dintre serile tematice de la Tea&Coffee Festival este si Seara Turceasca: concert Balkan Taksim, ateliere de pictura pe apa si cafea la ibric, la Clubul Taranului.

Seara Turceasca, ce se va desfasura in data de 28 octombrie la Clubul Taranului (strada Monetariei, nr. 3), va fi una plina de arome traditionale alaturi de Balkan Taksim. Pe ritmuri de rock anatolian, publicul este invitat sa ia parte la un atelier inedit de ebru (pictura pe apa) sustinut de Centrul Cultural Yunus Emre, sa admire accesoriile de sultana de la Coltul Designerilor si sa le si pozeze la Photo Corner si sa-si afle viitorul in ceasca de cafea, bineinteles, dupa ce a servit cea mai buna cafea la ibric realizata de gazdelele de la Clubul Taranului.

seara turceasca

CONCURS!

Pentru acest eveniment cultural punem si noi in joc 2 invitatii pe care le puteti castiga asa:

– lasati-ne un comentariu la acest articol in care sa ne spuneti ce ati vrea sa vi se ghiceasca in ceasca de cafea, cum ati vrea sa sune viitorul ghicit intr-o ceasca de cafea. Spuneti-ne asta intr-un comentariu mai jos iar joi, pe 27 octombrie, alegem un castigator care va merge insotit la seara turceasca. Alegerea castigatorului se va face in urma unei trageri la sorti dintre  toate comentariile care respecta regula concursului.

* ne rezervam dreptul de a sterge comentariile care contin limbaj licentios.

Mai multe despre Tea&Coffee Festival.