INCHEIAT! Castigati o cina pentru 2 persoane la restaurantul Excellence

21 septembrie 2016 | Noutati

Castigatoarea este: 

Isabela, comentariul din data de 21 septembrie, ora 5:40.

„Dulceata de trandafiri, sirop de trandafiri si negresa cu dulceata de trandafiri si bezea, doar la bunica am mancat dulceata de trandafiri, ea imi facea de fiecare data cand o vizitam toamna.”

P.S: ne cerem scuze pentru intarzierea extragerii. Tragerea la sorti o puteti vedea in josul articolului. 

Te rugam sa ne dai un mail al redactia@localhost ca sa-ti spunem cum te bucuri de premiul castigat.

Restaurantul Excellence de pe strada cu nume de poveste, Petre Ispirescu, este locul in care am fost de curand si am stat la povesti cu bucatarul, care ne-a fermecat repede si usor. Asta pentru ca Chef Vasi stie sa vorbeasca despre mancare, o face cu drag si sinceritate, astfel incat nu are cum sa nu ti se faca pofta sa incerci bucatele lui reinterpretate in bucataria Excellence.

excellence restograf (10) excellence restograf (65)

Tocmai pentru ca vrem sa incercati si voi preparatele Excellence, va invitam la concursul de mai jos de unde puteti castiga o cina pentru 2 persoane. Despre chef Vasi si Excellence puteti citi mai multe aici.

Acum hai la concurs.

PARTICIPATI LA CONCURS

Ca sa va inscrieti la concursul nostru, vrem sa stim ce mancare din copilaria voastra v-ar placea sa gustati sub reinterpretarea lui Chef Vasi. Ganditi-va la mancarurile de toamna care va placeau cand erati mici si spuneti-ne care e cea pe care ati vrea s-o regandeasca Chef Vasi si voi s-o degustati.

Asteptam povestile voastre in comentarii la acest articol. Atentie, nu vrem doar nume de preparate (de exemplu, „mazare”); vrem sa stim si de ati ales acel preparat, cine vi-l gatea, ce amintiri aveti legate de aceasta mancarica si ce altceva mai continea.

Castigatorul a unei cine complete pentru 2 persoane la Excellence va fi ales in urma unei trageri la sorti dintre toate comentariile inscrise la acest concurs care respecta regula jocului. Tragerea la sorti va fi realizata pe 28 septembrie.

excellence restograf (53) excellence restograf (36) excellence restograf (19)

Acum gata, asteptam sa vedem de ce preparate va e dor si pofta si ati vrea sa le gustati in reinterpretarea culinaro-artistica a lui Chef Vasi. 

 

Inregistrarea tragerii la sorti: tragere la sorti excellence