[INCHEIAT] CONCURS: castigati un cupon de cumparaturi de la Brutaresti Artizanal + o surpriza speciala

19 octombrie 2016 | Noutati

Castigatoarea este: 

Janeta Ivan (comentariul cu numarul 7). Felicitari! 

Te rugam sa ne dai un mail la redactia@localhost ca sa-ti spunem cum intri in posesia premiului. 

*extragerea live a castigatorului poate fi vazuta mai jos. 

Brutaresti Artizanal este visul implinit a 2 tineri din Bucuresti, o brutarie unde painea se face dupa retete traditionale sanatoase, iar prajiturile si dulciurile sunt create tot dupa retete de familie, din ingrediente pure, fara aditivi sau suplimente nesanatoase. Despre Brutaresti Artizanal v-am povestit mai multe aici, acum a venit momentul sa va oferim sansa sa testati gratuit produsele lor artizanale.

brutaresti (9)

CONCURS

Mai exact, va invitam sa participati la concursul de mai jos in urma caruia puteti castiga: un voucher de cumparaturi in valoare de 100 de lei + 2 cozonaci de casa, dar si sansa de a va vedea reteta la ei in brutarie timp de o saptamana. Ce reteta? Cea cu care vrem sa ne faceti pofta si pe care s-o inscrieti in concurs.

brutaresti (25)

Vrem sa stim care este reteta de prajitura vedeta la voi in familie, care este acel dulce care sa gateste la voi in casa si care e celebru la mesele cu cei dragi. Fie ca vorbim de prajitura Alba ca Zapada, negresa, un chec anume, un pandispan cu fructe, spuneti-ne care e prajitura vedeta la voi in familie si va inscrieti in concurs.

Apoi, pe 26 octombrie, miercurea viitoare, alegem in urma unei trageri la sorti castigatorul. Atentie, tragerea la sorti se va face doar dintre comentariile care respecta regula concursului. De asemenea, la final vom avea nevoie si de reteta casei ca sa poata introduce cei de la Brutaresti Artizanal prajitura la ei in pravalie (doar daca sunteti de acord, desigur).

Abia asteptam sa ne spuneti ce prajitura e celebra la voi la mesele de familie.

Tragerea la sorti a castigatoarei: 

tragere la sorti Brutaresti