Cori si restaurantele ei preferate

7 septembrie 2015 | Interviuri

Cori Gramescu, coach de lifestyle si nutritie, este genul de om care iti poate arata luminita de la capatul tunelului in care e aglomeratie de frustrari, dezamagiri personale si esecuri legate de alimentatie si stare fizica. Cu ea am stat de vorba despre ce inseamna sa fii antrenor de nutritie si miscare in interviul de aici.

Acum am vrut sa stim care sunt restaurantele ei preferate din Bucuresti, locurile in care ii face placere sa iasa si de ce. Mai jos, alegerile lui Cori.

1. La Zen Sushi pentru sashimi, imi place mult restaurantul lor din Dorobanti si raportul pret/calitate mi se pare unul foarte corect, iar in cei 7 ani de cand le sunt clienta, nu m-au dezamagit niciodata.

zen sushi

2. Mananc frecvent la Isoletta pentru ca imi place abordarea simpla a bucatariei italiene si apreciez calitatea fructelor de mare.

isoletta

3. Tot pentru simplitate si gust, dar de data asta intr-o tusa relaxata si informala merg la Amada aproape saptamanal. Aici apreciez nu doar ingredientele proaspete si preparatele gustoase, ci si aerul relaxat de taverna greceasca in care este invaluit locul.

amada 2

4. In sezonul rece nu lipseste de pe lista mea Muse Bistro pentu preparatele sanatoase si gustoase.

muse

5. Serile de vara in care nu stau mult la birou le inchei la E3 by Entourage, Biutiful sau AdHoc Bistro pentru atmosfera placuta si mancarea corecta.

 

Descopera mai multe despre Cori Gramescu.

Descopera si retetele preferate ale lui Cori Gramescu.

sursa imagini: Facebook