Culinar la piscina Floreasca: sushi si gusturi umami

17 iunie 2015 | Noutati

Vara aceasta, piscina Floreasca a inceput sa gazduiasca evenimente culinare in frumosul spatiu umbrit de parcul cu acelasi nume. Serile cu degustari pe un anumit specific se numesc chiar „Culinar” si, pana acum, au oferit oaspetilor burgeri, clatite, mancaruri grecesti si deserturi cu vin.

La editia 5 a venit randul sushi-ului sa intre pe scena acestei destinatii de sezon. Astfel, la piscina Floreasca, joi, pe 25 iunie, sunteti asteptati la degustari de sushi. Detaliile le aflam chiar din pagina evenimentului:

sushi culinar

Culinar 05 / Sushi & gusturi Umami este o calatorie gastronomica in tara Soarelui Rasare. Japonia a fost creata de catre zei care au infipt o sabie in ocean, la scoaterea ei formandu-se patru picaturi ce au devenit insulele principale, precum si o multitudine de insule mici.

Gandit special pentru hedonisti, ”Culinar” propune o reteta preparata la umbra serii cu cele mai alese delicatese, vinuri si muzici. Noul concept de eveniment va putea fi degustat alaturi de prieteni la Gradina Floreasca, dansand pe marginea piscinei, povestind la terasa sau relaxandu-se pe baldachine.

Piscina Floreasca a fost deschisa in 2014 pe spatiul cu traditie al Pationarului Floreasca, oferind o oaza de relaxare in tumultul orasului. Piscina racorasa, localizata pe strada Mircea Eliade nr. 16, este stransa in brate de Gradina Floreasca, terasa umbrita de copacii din inima parcului cu acelasi nume.

Intrarea este libera.

Pagina evenimentului.