Cum arata cel mai luxos restaurant McDonald's din Europa

12 iunie 2015 | Noutati

Da, exista si asa ceva. Greu de crezut ca un restaurant de fast-food precum McDonald’s poate trece drept luxos, dar atata timp cat nu sustine ca mancarea este sanatoasa si gustoasa, putem recunoaste ca au investit multi bani intr-o noua locatie si ca aceasta arata… interesant. De fapt, asa cum au scris si altii, restaurantul arata ca un Apple Store.

Inainte de a fi considerat cel mai luxos restaurant McDonald’s din Europa, cladirea in care se afla trecea drept cea mai urata din Rotterdam.

sursa foto: Arno Hoogwerf / fortune.com

Autoritatile nu au putut s-o darame, pentru ca sediul era inchiriat pentru inca 40 de ani, asa ca solutia a fost renovarea si reinventarea acestui spatiu.

sursa foto: Arno Hoogwerf / fortune.com

Responsabili pentru felul in care arata restaurantul McDonald’s astazi sunt cei de la firma de arhitectura Mei Architects, care au facut adevarate minuni.

sursa foto: Jeroen Musch / businessinsider.com

Cum se vede si in pozele de mai jos, noul restaurant este aproape transparent, fiind in mare parte alcatuit din pereti de sticla, are canapele masive din piele, o scara spiralata din otel alb si o fatada din aluminiu cu perforatii in forma de inimioare, care impreuna formeaza o imagine pixelata.

sursa foto: Jeroen Musch / businessinsider.com

Daca ajungeti in Rotterdam merita sa faceti o vizita acestui restaurant (Coolsingel 44, Rotterdam), insa doar pentru a bea o cafea, pentru a profita de wi-fi-ul gratuit, de priveliste si pentru a va putea mandri ca ati fost in cel mai luxos restaurant McDonald’s din Europa. Pentru mancare buna si luxoasa exista alte restaurante in Rotterdam care chiar se pot mandri cu acest lucru.

sursa foto: Jeroen Musch / businessinsider.com