Cum arata primul restaurant cu tematica sexuala din lume, Funny Sex

1 iulie 2015 | Locuri cool

Da, exista si asa ceva: un restaurant cu tematica sexuala. Se numeste Funny Sex si se afla in Taiwan. Nu va imaginati ca aici au loc orgii in piscine cu ciocolata sau alte astfel de perversiuni, totul este mult mai kitsch de atat.

Mancarea este aranjata in farfurie astfel incat sa arate ca organele genitale, iar glumitele sexuale sunt la ordinea zilei, dar cam atat.

Restaurantul Funny Sex
Restaurantul Funny Sex / sursa foto: Vice.com

Practic, e ca si cand ai manca intr-un sex shop, inconjurat de tot felul de jucarii sexuale sau de obiecte cu aluzie sexuala, ca prostioarele pe care le mai gasiti in blaciurile de pe litoralul romanesc, cum ar fi cani in forma de sani.

Cei de la CNN au catalogat restaurantul ca fiind un local care ofera educatie sexuala… Insa, noi credem ca e o etichetare exagerata si, pe de alta parte, intelegem de ce CNN alege sa joace pe teren neutru cand vine vorba de astfel de subiecte dupa ce jurnalistii de aici nu au stiut sa faca diferenta intre un steag ISIS si un steag cu dildouri si vibratoare de la o parada LGBT.

Restaurantul Funny Sex
Restaurantul Funny Sex / sursa foto: Vice.com

Cel mai probabil clientii acestui restaurant nu vin aici pentru mancarea excelenta, ci pentru imaginarul care in unele situatii poate fi amuzant, dar in altele este doar scarbos.

Restaurantul Funny Sex
Restaurantul Funny Sex / sursa foto: Vice.com

In cazul in care iei masa singur, poti comanda si o papusa gonflabila care sa-ti tina de urat.

Asistenta managerului a povestit ca la inceput clientii care le treceau pragul nu aveau idee ca intra intr-un restaurant. Din cauza logoului, o pereche de chiloti rosii, multi credeau ca este vorba despre un sex shop. Nu zau?

Restaurant Funny Sex
Restaurant Funny Sex / sursa foto: Vice.com

Proprietarul restaurantului a spus ca prin acest local vrea sa le prezinte organele genitale clientilor intr-un mod amuzant si sa prezinte sexul ca pe ceva distractiv. 

Va lasam pe voi sa ne spuneti daca a reusit sau nu, sau daca acest tip de restaurant ar prinde si in alte tari – Romania, de exemplu.

Mai jos aveti si un clip de prezentare a restaurantului Funny Sex: