Dancing Lobster

Vizualizari 2.619 Vizualizari 
Comentarii 1 Comentariu 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Top
Bucatarie: Portugheza
Dominanta: Peste & fr. de mare
Pret/meniu:
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 8 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Dancing Lobster este un restaurant portughez rafinat, cu design specific si servicii de calitate. Aromele autentice si preparatele noastre din peste si fructe de mare sunt pregatite de echipa noastra de bucatari sositi chiar din inima Portugaliei, experti ai meniurilor concepute cu creativitate si ai show-urilor de live cooking. Dancing Lobster va ofera o experienta unica si speciala.
Recenzii & Articole

Dancing Lobster   
(Mar 2017)


........................................................................................................ citeste tot


Localizare Dancing Lobster

Str. Glodeni nr . 3 Cladirea C22, (Pescariu Sports & SPA), Bucuresti,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Nu este traditional din portugalia mancarea. E inspiarata sa zicem. Bucatar e spaniol. Adica, calamari sun mici si in sos verde. In portugalia sunt cu sos rosi si mare. Adica scoici nu sunt la fel, nici de departe. Sapateira sau crap mare nu ela fel nici aproape. 250 ron masa pe persoana. Adica mais bine te aduce in portugalia si mananci acolo. Sef ospatar vorbesc fara sa sti. Pastel de nata prospate…nu mai avem…facem in 15 min. Adica daca e propspate insemna ca nu e congelat ca sa le bagi in microcuptor. Service slab. Restaurant iera jumatate plin si trebui sa asteptam 15 min pentru oricare bautura. Astu strica imagina portugalia.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


× 3 = eighteenTaguri: , , , , , ,