Daniel Lazar Band – Live in concert la Palace Pub

2 decembrie 2014 | Noutati

Daniel Lazar Band: Joi 4 Decembrie orele 21:00 live in concert la Palace Pub

In sfarsit in aceeasi trupa, oameni care se cunosc de o viata si au aceleasi idei vis a vis de ceea ce ar trebui sa insemne muzica. DLB este mai mult o stare de spirit decat o modalitate de a face ceva in viata.

Suntem, relativ, o echipa tanara tinand cont de faptul ca fondarea propriu zisa are loc in luna august 2005 la initiativa  lui Daniel Lazar si a lui Alejandro. Activitatea trupei devine intensa din acest moment, studiu, studiu si … multe evenimente, live, aparitii TV.

Un istoric relativ scurt, dar care cuprinde multe concerte sustinute live, in conditii si locatii variate si pentru public de toate facturile. Aici enumeram Corporate party la cele mai mari companii din tara, evenimente private VIP, dar si multe concerte in cluburile cu specific LIVE.

Un factor determinat in fondarea DLB l-a constituit si faptul ca inca de la primele aparitii in aceasta formula ni s-a demonstrat ca publicul ne asculta, ne place, vine la concerte. DLB nu a urmarit niciodata comunicarea cu publicul deoarece acest lucru a fost firesc de la bun inceput. N-ar fi avut nici un sens altfel. Un show de calitate, bazat in cea mai mare proportie pe executia profesionista lucrarilor muzicale, pe comunicarea cu publicul, pe adaosul personal interpretativ dar si punctualitate,seriozitate si profesionalism fata de toti cei implicati in toata aceasta bucurie denumita muzica live.

Suntem recunoscatori tuturor celor care au nascut, educat, incurajat, sustinut, apreciat si aplaudat performanta noastra si nu in ultimul rand celor care au facut muzica inaintea noastra si i-au pastrat rangul de arta.

Speram ca te-am convins, si joi 4 Decembrie ne vedem in Palace Pub sa ne distram cu totii alaturi de Daniel Lazar Band! Rezervari si informatii 0785.44.44.66

Daniel Lazar Band

(comunicat de presa)