De ce e bine să îți faci rezervare la restaurant

11 mai 2019 | Noutati

Știm cu toții cât este de neplăcut să ajungi la restaurantul preferat cu o mare poftă de specialitățile de acolo și să afli că toate mesele sunt ocupate.

Sau să îți scoți jumătatea în oraș și să rămâneți în fața restaurantului pentru ca nu este loc. Sau să dai o fugă în pauza de prânz la restaurantul din apropiere și acolo să fie plin ochi.

Ar fi mult mai simplu să facem o rezervare înainte, dar de cele mai multe ori asta implică timp pierdut, așteptat la telefon și sunat până găsești un loc. Nu foarte multe restaurante oferă posibilitatea unei rezervări online, iar noi suntem obișnuiți să facem totul pe telefon, fie că e vorba de chemat o mașină, comandat mâncare sau făcut rezervări.

De aceea noi, după ce am văzut toate restaurantele și încercat toate meniurile, ne-am gândit să facem rezervarea la restaurant foarte accesibilă. O aplicație, o listă de restaurante, câteva click-uri și rezervarea este făcută și confirmată instant în sistemul restaurantului.

E foarte ușor și nu mai ajungi în situația de a nu găsi masă. Plus că descoperi restaurante noi, oferte speciale și recomandări în funcție de ce îți place.

Toate acestea în Restograf 2.0 la dispoziția ta.