Delicii pe Roti Waffles & Coffee

Vizualizari 1.130 Vizualizari 
Comentarii 0 Comentarii 
Tip: Food Truck
Pozitionare: Autoservire
Bucatarie: Snack
Dominanta: Pati/cofetarie
Pret/meniu: <50 RON
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 1 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Waffles & Coffee pentru evenimente / petreceri private Ceva inedit ai vrea sa ai la petrecerea ta? Sa va indulcim pe toti, vom veni...suntem pe roti!!!

Compania noastra vine in intampinarea dvs. si a angajatilor dvs. cu produse delicioase, deosebite si de cea mai buna calitate care se produc intr-o masinuta de epoca Citroen Van din anul 1969, cu un impact puternic doar prin simpla sa aparitie.

Produsele oferite de noi constau in:

• Waffles dulci si sarate printre care putem enumera ca si variante cu: ciocolata belgiana, dulceata cu fructe intregi, dulceata si fulgi de ciocolata, ciocolata si fructe proaspete, ciocolata si fulgi de migdale, ciocolata si alune caramelizate, miere si nuci, prosciutto & crema de branza& rucolla & cheese.

• Fruit Bowl care reprezinta un cosulet comestibil de vafa umplut cu fructe proaspete si toppinguri la alegere: frisca, nuci, alune caramelizate, inghetata.

• Cafea de tip barista care se regaseste in urmatoarele bauturi : Espresso, Cappuccino, Latte Machiatto, Hazelnut Latte, Creme Brulee Latte si Irish Late

• Bauturi racoritoare din gama Mellow Drinks care se comercializeaza cu circuit inchis din care reamintim: Fritz-Cola, Mischmasch, John LemonBlack Currant, Fritz-Cola Stevie, Fritz-Spritz Bio Apple • Sucuri fresh in mixuri deosebite

Va putem fi alaturi la evenimentele corporate pe care le organizati, la evenimentele private, la petreceri aniversare sau pur si simplu daca doriti sa va rasfatati si motivati angajatii periodic intr-un stil deosebit cu o cafea buna sau un desert delicios, alaturi de masinuta noastra deosebita.

Suntem "pe roti" si disponibili sa venim oriunde aveti nevoie de noi. Pentru orice eveniment, oferta se personalizeaza si va garantam un succes garantat si apreciat.
Recenzii & Articole

Delicii pe Roti   
(Sep 2016)


........................................................................................................ citeste tot


Localizare Delicii pe Roti Waffles & Coffee

Fara adresa fixa, Bucuresti,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


three + 3 =Taguri: , , , , ,