Dinner in the sky cu fine dining si muzica interbelica la 50 de metri deasupra orasului

19 august 2016 | Noutati

Dinner in the sky este acest concept care invita oamenii la cina la 50 de metri deasupra orasului, eveniment care revine in aceasta vara in Bucuresti. Mai mult, la aceasta editie sunt pregatite cateva momente speciale care sa faca experienta si mai interesanta. Detaliile le aflam de la organizatori mai jos:

dinner 2

Dinner In The Sky revine in aceasta vara, intre 25-28 august, in Piata George Enescu (in parcarea din fata Ateneului Roman), cu o serie de evenimente inedite si cu aceeasi atmosfera sublima. Pentru prima data in Romania, duetul dintre Alexandra Violin si Dorina Vasilashko se va auzi la Bucurestiul Interbelic, unul dintre cele 4 concepte ale acestei editii Bucharest In The Sky 2016.

Aceasta editie a Bucharest In The Sky le aduce oaspetilor sai patru concepte diferite gandite in asa fel incat experienta sa fie una totala: Breakfast In The Sky, Cocktail In The Sky (by Distileriile Alexandrion), Bucurestiul Interbelic si Dinner In The Sky.

BucharestInTheSky2016_25-28 august

 

Astfel, cei care decid sa se imbarce pe platforma Dinner In The Sky se vor putea bucura fie de o atmosfera de poveste pe care o creeaza Alexandra Violin (@Dinner In The Sky), fie de duetul extraordinar dintre Alexandra Violin si Dorina Vasilashko (@Bucurestiul Interbelic).

Pentru cei care vor sa isi inceapa ziua cu privelistea Bucurestiului de la peste 50 m inaltime, exista Breakfast In The Sky, unde acestia se pot delecta cu cele mai delicioase preparate, pregatite maiestuos de Chef Franz Conde, Executive Chef of Athenee Palace Hilton Bucharest si Chef Marco Magri, Executive Chef of Roberto’s Bucharest.

La Cocktail In The Sky, oaspetii vor putea sa deguste cele mai savuroase bauturi preparate de barmani cu experienta.

Pentru prima data in Romania, pe platforma Dinner In The Sky se va putea auzi duetul extraordinar dintre Alexandra Violin si Dorina Vasilashko. Alexandra Violin este ambasadoarea Dinner In The Sky Romania din 2014, iar Dorina Vasilashko, fosta participanta la X Factor Romania, este cunoscuta mai ales sub titulatura „Edith Piaf de Romania”.

Chefs, sommerlier&cantarete_web res
„Principalul obiectiv al Dinner In The Sky Romania este sa contribuie la cresterea vizibilitatii Romaniei in randul capitalelor europene relevante din punct de vedere turistic. In acest sens, dupa ce anul trecut am gazduit in premiera mondiala prima piesa de teatru jucata la 50 metri inaltime, anul acesta, oaspetii nostri se vor putea bucura de un duet muzical extraordinar, de o experienta fine dining la inaltime, oferita de partenerii nostri de la Athenee Palace Hilton . Suntem increzatori ca le vom oferi si anul acesta o experienta memorabila celor care decid sa urce alaturi de noi pe platforma Dinner In The Sky.”, declara Ovidiu Barbier, Manager Dinner In The Sky Romania.

Rezervarile se fac exclusiv pe www.dinnerinthesky.ro. Avand in vedere ca locurile sunt limitate, rezervarile vor fi confirmate in ordinea inscrierilor si plata se face in avans. Oaspetii Dinner In The Sky vor face „check-in-ul” intr-un lounge de lux si apoi vor fi condusi de stewardese catre poarta de imbarcare, de unde vor urca alaturi de noi pe platforma Dinner In The Sky, unde se vor bucura de o calatorie gastronomica de neuitat.

Programul Bucharest In The Sky este urmatorul:
Joi, 25 august 2016:

Ora 13:30 Sosirea oaspetilor din presa, impreuna cu personalitatile invitate. Primire in Lounge. Deschiderea oficiala a evenimentului.
Ora 14.00 – 15.00 Ridicare pentru oficialitati, invitati si presa (idem)
Ora 15.00 – 16.00 Ridicare pentru presa si bloggeri
Ora 16:00 – 16:30 Cocktail in the Sky by Distileriile Alexandrion
Ora 17.00 – 17.45 Bucurestiul Interbelic: La bordul Dinner In The Sky va urca un invitat special, care le va prezenta oaspetilor istoria Palatului Regal, a Ateneului si a altor cladiri reprezentative din zona, intr-o de lectie de istorie itineranta, asezonata cu un vin de buna calitate si muzica de fundal a Bucurestiului de altadata. Prezent in cadrul zborului va fi si somelierul Sergiu Nedelea, care va imbina simturile pline de altitudine cu o frumoasa poveste a Bucurestiului monden din perioada interbelica. Tabloul de altadata va fi completat auditiv prin melodii vechi, celebre, interpretate in duet de catre Alexandra Violin (la vioara) si Dorina Vasilashko (voce).
Ora 19.00 – 20:15 Dinner In The Sky: 3 Course meniu, degustare de vinuri cu Sergiu Nedelea si alte surprize culinare: o cina gourmet altfel. Si, pentru ca aceasta calatorie sa fie cu adevarat desavarsita, Alexandra Violin te va invita sa degusti desertul in acompaniamentul viorii sale emotionante. Totul la 50 metri inaltime!

Ora 21.30 – 22.45 Dinner In The Sky

Vineri 26 august 2016:

Ora 15.00 – 15.30 Cocktail In The Sky: O altfel de degustare, sub atenta indrumare a celor mai buni barmani din Bucuresti. O calatorie speciala a simturilor, printre cele mai intense si totodata delicate gusturi.
Ora 16:00 – 16:30 Cocktail In The Sky
Ora 17:00 – 17.45 Bucurestiul Interbelic
Ora 19.00 – 20.15 Dinner In The Sky
Ora 21.30 – 22.45 Dinner In The Sky

Sambata 27 august 2016:

Ora 10:30 – 11:15 Breakfast In The Sky: indrazneste sa-ti incepi ziua altfel: la 50 de metri inaltime, intr-o locatie frumoasa a Bucurestiului, in razele calde ale soarelui si cu un meniu cel putin delicios. Zboara cu noi, in cadrul unui Breakfast inedit!
Ora 15.00 – 15.30 Cocktail In The Sky
Ora 16:00 – 16:30 Cocktail In The Sky
Ora 17.00 – 17.45 Bucurestiul Interbelic
Ora 19.00 – 20:15 Dinner In The Sky
Ora 21.30 – 22.45 Dinner In The Sky

Duminica 28 august 2016:

Ora 10:30 – 11:15 Breakfast In The Sky
Ora 15.00 – 15.30 Cocktail In The Sky
Ora 16:00 – 16:30 Cocktail In The Sky
Ora 17.00 – 17.45 Bucurestiul Interbelic
Ora 19.00 – 20:15 Dinner In The Sky
Ora 21.30 – 22.45 Dinner In The Sky

dinner
Preturile Dinner In The Sky sunt urmatoarele:
Breakfast In The Sky – 400lei/persoana
Cocktail In The Sky – 150 lei/persoana.
Bucurestiul Interbelic – 450 lei/persoana
Dinner In The Sky – 750 lei/persoana

Mai multe informatii despre viitoarele evenimente Dinner In The Sky Romania sunt disponibile pe www.dinnerinthesky.ro si pe Facebook Dinner In The Sky Romania.

DInner In The Sky_web res
Despre Dinner In The Sky:

Dinner in the Sky este un eveniment-concept organizat ca o cina servita la o masa suspendata la 50m deasupra pamantului si aduce o perspectiva cu totul noua pentru lansarile de produse, conferinte de presa, evenimente corporate si divertisment. Platforma „Dinner in the Sky” este perfecta pentru oricine doreste sa transforme un eveniment sau o intalnire obisnuita intr-o magie care va lasa o amintire de neuitat in memoria oaspetilor.