Toate articolele (770 articole)

Sushilize
 (Jul 2017)
   1.606 vizite  0 comentarii   0 like

  Sushilize, cel mai nou concept de petrecere din oraș, revine pe Floreasca 55! Începând cu 27 iulie, în fiecare joi, de la ora 19:30, cei de la Chefs Experience te invită din nou să sushializezi! ;) Ce înseamnă asta? Pe scurt, atunci când iubitorii bucătariei ...

............................................citeste tot

Desertul verii: Melon Glace!
 (Jul 2017)
   1.111 vizite  0 comentarii   0 like

Dacă îți plac dulciurile, noul desert de vară de la Chefs Experience va deveni preferatul tău...încă de la prima linguriță! Restaurantul de pe Calea Floreasca nr. 55 ne surprinde din nou, cu un desert savuros și răcoritor, ideal pentru zilele toride: Melon Glace cu înghețată VEGAN...

............................................citeste tot

Garden party la tine acasă!
 (Jun 2017)
   1.697 vizite  0 comentarii   0 like

Ce poate fi mai potrivit în această perioadă a anului decât o petrecere în grădină, în aer liber alături de familie, prieteni sau colegi, una în care sa te bucuri de natură și de ultimele noutăți în materie de distracție? Imaginează-ți: Tu petreci, iar o echipa de profesioniș...

............................................citeste tot

Ce poti face sambata in Bucuresti?
 (Jun 2017)
   2.144 vizite  1 comentarii   2 like

Vara aceasta, SAMBATA se petrece la Chefs Experience la - Saturday Scoici vs Burgeri -  alaturi de prieteni si familie. Restaurantul de pe Calea Floreasca 55 a gasit ingredientele perfecte pentru a face dintr-o zi de weekend una memorabila. Cei care le vor trece pragul, pe parcursul intregii ...

............................................citeste tot

Summer treats
 (Jun 2017)
   780 vizite  0 comentarii   0 like

Vremea calduroasa vine cu pofta de inghetata, frozen drinks si vin roze! Probabil va amintiti de Burger si Scoici, restaurantul din Centrul Istroic care face furori de cateva luni in randul gurmanzilor si pofticiosilor de Burgeri savurosi si Scoici proaspete aduse de la Marea Neagra, gatite dupa ...

............................................citeste tot

Cele mai racoritoare frappe-uri pentru zilele toride de vara!
 (Jun 2017)
   967 vizite  0 comentarii   -1 Dislike

Ce faci cand ai bea o cafea pe terasa, insa afara sunt peste 25-30 grade? Optezi pentru un frappe, bineinteles! Dar parca ar merge foarte bine si ceva dulce langa...sau si mai bine... chiar in interior! Pe Floreasca la nr 55 gasesti cea mai racoritoare si delicioasa combinatie, ideala pentru ...

............................................citeste tot

Vine vara ...cu ce deserturi ne rasfatam?
 (May 2017)
   820 vizite  0 comentarii   0 like

Deserturile de vara trebuie sa indeplineasca cateva conditii: sa fie usoare, racoritoare, delicioase si daca se poate sa contina si ceva fructe proaspete, de sezon. Restaurantele s-au adaptat repede si au trecut deja la meniurile de sezon. Unul dintre restaurantele care si-a schimbat recent ...

............................................citeste tot

Ti-e dor de vacanta si de Grecia? Pana pleci, te poti bucura de experienta greceasca chiar in Bucuresti!
 (May 2017)
   1.867 vizite  0 comentarii   1 like

Grecia are o bucatarie cu traditie inradacinata in istorie si influentata timp de secole de culturile vecine din Turcia, Orientul Mijlociu si Balcani. Preferinta grecilor pentru o viata imbelsugata si dragostea pentru mancaruri simple, bine condimentate, sunt reflectate in modul in care ei prepara ...

............................................citeste tot

Schimbari fresh, sanatoase si colorate in meniurile restaurantelor din Bucuresti
 (May 2017)
   984 vizite  0 comentarii   0 like

Vara vine nu doar cu grade mai multe in termometre, ci si cu schimbari fresh, sanatoase si colorate in meniurile restaurantelor din Bucuresti.   Chefs Experience este unul dintre restaurantele care vine cu noutati in meniu, dar care pastreaza si preparate deja bine cunoscute celor care i-...

............................................citeste tot

Cele mai frumoase restaurante din București
 (Apr 2017)
   3.969 vizite  0 comentarii   1 like

Continuam sa enumeram cele mai frumoase restaurante din Bucuresti, liste pe care sa le salvati si pe care sa le consultati ori de cate ori vreti sa mergeti intr-un loc deosebit din oras. Am adaugat restaurantele si bistro-urile cu aer văratic, locuri cu lumina calda si cu multe elemente ...

............................................citeste tot

Draga Mama, anul acesta pregatesc eu masa de Paste!
 (Apr 2017)
   777 vizite  0 comentarii   0 like

Aluat, dospit, crema, faina, sarmale, drob, friptura….parca o auzi pe mama cum pregateste mancarea pentru masa de Sarbatori, iar tu ai vrea sa petreca timpul cu voi. Suprinde-o si fa-i cadou timp alaturi de familie, fiindca anul acesta de Paste, Manacarea de Acasa iti pregateste nelipsitele ...

............................................citeste tot

Cele mai frumoase restaurante din Bucuresti - editia de primavara
Restograf (Mar 2017)
   10.630 vizite  0 comentarii   0 like

Continuam sa enumeram cele mai frumoase restaurante din Bucuresti, liste pe care sa le salvati si pe care sa le consultati ori de cate ori vreti sa mergeti intr-un loc deosebit din oras. Revenim acum cu editia de primavara, asta pentru ca in oras au mai aparut cateva locuri demne de cel putin o ...

............................................citeste tot

Cand barurile au umor, notele de plata arata asa
 (Mar 2017)
   1.585 vizite  0 comentarii   7 like

Probabil momentul cel mai putin asteptat atunci cand iesiti la masa sau la un bar este cel in care vine nota. Vestea amuzanta de azi e ca un bar din Hunedoara a reusit sa transforme acest moment in una dintre cele mai asteptate clipe ale experientei de la ei din pub. Desi stim toti ca nu e nimic...

............................................citeste tot

Ce am invatat de la cei mai tari bucatari din serialul Chef's Table
Restograf (Mar 2017)
   1.042 vizite  0 comentarii   0 like

Chef's Table e una dintre cele mai frumoase creatii Netflix, un documentar despre unii dintre cei mai captivanti bucatari din lume. Mini-seria prezinta nu doar mancaruri si restaurante, dar si povestile unor oameni care au ajuns celebri, povestile unor oameni care realmente iubesc mancarea si care ...

............................................citeste tot

Cu ce preparate defileaza vedetele in pozele de pe Instagram
Restograf (Mar 2017)
   757 vizite  0 comentarii   0 like

Daca aruncati un ochi pe Instagram, e imposibil sa nu va intersectati cu niste poze cu mancare apetisanta. Fie ca vorbim de retete gatite acasa sau de creatiile unui restaurant, Instagram-ul e un cufar plin de poze cu preparate cat mai aranjate si dichisite. Fix pe acestea le-am cautat si noi pe ...

............................................citeste tot

Ce au mancat vedetele la gala Oscar 2017
Restograf (Feb 2017)
   559 vizite  0 comentarii   0 like

Gala Oscar are glam de la un capat la altul,  mai exact din momentul in care se paseste pe covorul rosu pana la petrecerea de dupa unde are loc si ospatul. An de an, in ultimii 23 de ani, Chef Wolfgang Puck s-a ocupat de meniul de la gala Premiilor Oscar, creand mereu preparate pe placul tuturor ...

............................................citeste tot

Reclama care a suparat comunitatea creatorilor de cafea artizanala
 (Feb 2017)
   962 vizite  0 comentarii   0 like

Nu e nicio surpriza faptul ca tendinta in lumea cafelei se indreapta tot catre ce inseamna artizanat, respect pentru boabele de cafea si plantatii, dar si grija pentru oamenii care muncesc sa ne aduca noua bautura magica in cesti. Ii spune "al treilea val al cafelei"(third wave coffee) si am ...

............................................citeste tot

Evenimente de Valentine's Day la restaurantele din Bucuresti
 (Feb 2017)
   2.193 vizite  0 comentarii   0 like

Marti, 14 februarie: un nou Valentine's Day, o noua ocazie de a va scoate jumatatea mai buna in oras la o cina romantica. Si, slava romantismului, exista destule evenimente in orasul asta la care puteti sa mergeti. Mai jos va prezentam cateva dintre cinele si evenimentele speciale de Valentine's ...

............................................citeste tot

Restaurante si cafenele in care puteti iesi la gustari bune cu prietenii
 (Feb 2017)
   3.563 vizite  0 comentarii   0 like

Gustarile sunt o componenta importanta a meniului unui restaurant, mai ales pentru grupurile de prieteni care vor sa iasa la o bere sau la un pahar cu vin si nu vor o cina ca la carte. Astfel, un platou cu gustari sau partea de "aperitive" e fix zona de interes pentru situatiile in care ati vrea "o...

............................................citeste tot

Cine este Salt Bae, bucatarul turc care a innebunit internetul
 (Jan 2017)
   5.724 vizite  0 comentarii   2 like

Bucatarul si proprietarul lantului de restaurante Nusr-et, Nusret Gökçe, a devenit un adevarat fenomen pe internet dupa ce a postat un clip in care sareaza o friptura. Clipul urcat pe contul sau de Instagram a strans peste 9 milioane de vizualizari in 3 saptamani, iar internetul s-a ...

............................................citeste tot

Cine este cea mai buna femeie chef din lume pe anul 2017
 (Jan 2017)
   997 vizite  0 comentarii   0 like

In mod surprinzator, titlul de The World’s Best Female Chef 2017 a fost castigat de o femeie dintr-o tara la care nu v-ati fi gandit nici intr-o mie de ani: Slovenia. Este vorba de talentata Ana Roš, chef la restaurantul Hiša Franko din Kobarid, Slovenia. Ea va primi titlul de The World’s...

............................................citeste tot

Primul restaurant in care toate preparatele au la baza AVOCADO
Restograf (Jan 2017)
   2.307 vizite  0 comentarii   3 like

Era doar o chestiune de timp pana cand cineva se hotara se deschida un restaurant cu preparate doar pe baza de avocado. Iar inceputul lui 2017 aduce si un candidat pentru aceasta miscare curajoasa: The Avocado Show, primul restaurant din Europa al carui intreg meniu e gandit in jurul acestui super...

............................................citeste tot

9 restaurante din Bucuresti in care te poti opri la o supa
Restograf (Jan 2017)
   7.131 vizite  0 comentarii   0 like

E sezonul supelor si al ciorbelor, momentul ala din an cand vrem sa intram intr-un loc calduros si sa ne bucuram de o supa fierbinte si aromata. Cumva e o pofta cu radacini din copilaria noastra, dar si o nevoie reala de a-i oferi corpului un cocktail de vitamine sub forma unor legume pasate sau ...

............................................citeste tot

Cele mai scumpe tipuri de branza
Restograf (Jan 2017)
   1.201 vizite  0 comentarii   -1 Dislike

Branza creeaza dependenta. Daca n-ati simtit asta pana acum sau nu v-ati dat seama, puteti sa va incredeti in specialisti, mai exact in oamenii de stiinta care au folosit Yale Food Addiction Scale si au ajuns la concluzia ca branzeturile chiar pot deveni un fel de drog. Asta pentru ca au in ...

............................................citeste tot

Jamie Oliver inchide sase restaurante din Marea Britanie, din cauza Brexit
 (Jan 2017)
   1.118 vizite  0 comentarii   2 like

Jamie Oliver intentioneaza sa inchida 6 dintre restaurantele sale cu specific italienesc din Marea Britanie. Celebrul bucatar a mentionat ca a luat aceasta decizie ca urmare a efectelor dezastruoase cauzate de #Brexit, printre care deprecierea lirei sterline ce a crescut costurile pentru ...

............................................citeste tot

  1   2  3  4  5  6
Afiseaza

Domnisoara Beca, sau Bucurestiul ar trebui sa fie plin cu astfel de bistrouri



George Butunoiu  (Apr 2013)
15.894 Vizualizarivizualizari
17 Comentariicomentarii
25 placut 
0 displacut 

 

Nu stiu cum e Andreea Beca in alte roluri, insa in postura de tanar antreprenor de provincie, care a venit din Sibiu tocmai in Bucuresti ca sa-si deschida un bistrou mic–mic, e o faptura incantatoare. Cazul domnisoarei Beca pare sa fie regizat de catre cineva dupa un roman sau dupa vreun studiu de caz de marketing de MBA ca sa faca apoi un documentar pentru a-l da la televizor la emisiunile educative pentru tinerii capitalisti sau pentru cei care cred ca daca isi pierd locul de munca vor ajunge sa moara de foame.

Asadar, duduia Beca a facut ceea ce era normal sa faca. A folosit din plin Internetul, a luat tot felul de retete, le-a incercat, si-a mai pus si mintea proprie la bataie, si imaginatia, fara indoiala. A vazut ca rezultatul e bun la gust si si-a facut apoi un blog si a spus si altora ce si cum. Fiind simpatica si credibila, a fost luata in serios si si-a facut o mica faima de tanara bucatareasa emancipata, fasneata si moderna. Si fata a profitat de asta si a dus lucrurile pana la capat. Adica si-a deschis propriul ei restaurant, un bistrou, sau, ca sa fim foarte precisi, un mic bistrou.

Asadar, ca sa iasa documentarul si mai spectaculos, domnisoara Beca a luat o casa mititica de pe Eminescu, putin mai jos de intersectia cu Polona, unde mai fusesera doua bistrouri inainte, Escoffier si cel al lui David Contant, care nu au rezistat prea mult pe foarte circulata de catre masini dar foarte putin de catre pietoni strada. Nu imi dau seama prea bine ce casa e aceea, atat de mica, sau daca a fost vreo dependinta sau anexa a altei case, de alaturi. E foarte mica, fara etaj. Pare sa aiba o singura camera, minuscula si aceea, in care acum e, de fapt, bucataria. Bistroul propriu-zis, adica locul in care sunt mesele, e intr-un fel de sopron construit alaturi, in curte, lipit de casa, in care incap cateva mese, vreo 20 de oameni. E inghesuit si cam intunecos, avand cateva geamuri mici pe lateral si un fel de perete de sticla (o usa glisanta, mai precis) spre strada, care mai salveaza putin situatia. Cred ca vara e greu de stat acolo, chiar cu aerul conditionat.

Cat despre mancarea de la bistroul domnisoarei Beca, lucrurile sunt usor de anticipat si clare: bucataria urbana, bucataria « de Internet », cea a zilelor noastre, cu lucruri si cu ingrediente simple, normale, insa ingenios combinate. Si, daca esti cinstit si cauti produse cat de cat bune, proaspete, de la piata si nu de la supermarket, pe cat se poate, atunci mancarea iese buna, chiar daca nu esti bucatar « de meserie ». Si chiar asta face domnisoara Beca, si i-a iesit bine. Tot ce mi-a dat sa mananc a fost destul de bun, desi nu cine stie ce deliciu culinar. Insa nici nu m-am dus pentru asta pana la ea. Am primit o supa de praz cu fenicul si vin alb, o lasagna cu spanac, ricotta si nuci, un pui cu legume si o tarta cu fructe si crema de vanilie.

Domnisoara Beca nu se vinde scump, dar nici ieftina nu e. O masa in doi, cu o sticla de vin, e pe la 200 de lei. Merita banii din plin, pentru ca mancarea e destul de buna, posibil si ceva mai sanatoasa decat in alte parti, dupa cum baga mana in foc pentru asta susnumita domnisoara, care zice ca evita tot ce face rau la inima si la stomac, si pe partea dinauntru a acestuia, care te doare cand mananci chimicale de la supermarket, si pe partea dinspre strada, care se vede iesind din camasa, ca o umflatura mai mare, usor de observat de catre cei interesati si de pe trotuarul de vizavi…

Domnisoara Beca e prezenta peste tot in acelasi timp, si in bucatarie si printre clienti, carora le ia comenzile, le ofera consultanta si pe care face mici sondaje ad-hoc privitoare la starea papilelor gustative, la gradul de umplere a burtilor si la originea interesului pentru micul ei bistrou. Si nu e singura faptura adorabila de acolo, pentru ca si-a mai adus si alte fete care sunt exact asa cum te-ai astepta sa fie intr-un astfel de loc, adica tinere si civilizate.

Si clientii sunt la fel, adica tineri si civilizati, cu exceptia unuia care fuma acolo, desi erau si copii foarte mici intr-un loc atat de stramt. Si i-am vazut in toate configuratiile posibile: si cate doi, in faza de curtare, si in cea de dupa, cu copilul, si in grupuri mai mari, si cate unul singur, care vine doar sa manance. Pentru toti acestia, fara indoiala, bistroul domnisoarei Beca pare sa fie un loc cu semnificatie, in primul rand.

Asadar, domnisoara Beca pare sa fi reusit exact acolo unde altii au esuat. Insa domnisoara Beca nu a « luptat » frontal, cu armele lor, intr-o competitie absolut inegala, ci a fost mai smechera si a studiat mai bine piata si competitorii. Si s-a prins mai repede cum merg lucrurile.

Si un copy-paste de pe blogul ei, ca sa fie mai clar ca nu e chiar atat de intamplatoare aceasta intelegere si ca nu oricine incearca asa ceva isi vede bistroul plin cu clienti in urmatoarea saptamana…

Absolventa a unei Facultati de Litere (Germana-Engleza), mi-am inceput activitatea profesionala intr-o companie de retail germano-austriaca, ocupandu-ma in principal cu traduceri. Aveam insa sa aflu foarte curand ca acest job nu ma pasioneaza, asa ca am facut o schimbare majora acceptand provocarea de a lucra intr-un domeniu total nou pentru mine, consultanta financiara. Chiar daca initial mi-a fost foarte greu sa ma adaptez noului domeniu pentru care nu aveam pregatirea necesara, incet-incet a inceput sa-mi placa, am
facut cursuri de specializare pe contabilitate si financiar, apoi am facut un MBA, la care am fost chiar sefa de promotie :). Ceva insa imi spunea ca nu mi-am gasit inca menirea si, chiar cu toate rezultatele bune, nu ma simteam implinita. A venit criza, consultanta financiara nu mai mergea, asa ca am ales sa revin in retail, initial ca Project Manager de Dezvoltare, iar apoi ca Manager al Departamentului de Dezvoltare.

Toate acestea pana acum un an cand, determinata si de schimbarile prin care trecuse compania – in urma unei preluari valorile companiei au fost total modificate in asa masura incat nu mai corespundeau valorilor si principiilor in care cred – am hotarat ca a venit din nou momentul pentru o schimbare majora. Mi-am dat deci demisia, lasand in urma un salariu bunicel, masina si alte avantaje de corporatie, ca sa plec “la cratita”. Mi-am dat seama ca pasiunea mea cea mai mare, singurul mod in care ma exprim creativ, este gastronomia si am hotarat sa fac ceva in sensul asta.

Astfel am inceput din nou scoala, de data aceasta pe cea de bucatari, si am decis sa deschid un mic Bistro cu mancare sanatoasa atat in ceea ce priveste materiile prime folosite (fara semipreparate, conservanti sintetici si alte chimicale nocive) dar si prin modul de preparare termica (fara prajeli, doar baie de aburi, cuptor, grill). Ca sa-mi perfectionez cunostintele dobandite prin autoeducare in materie de nutritie, am urmat si un curs specializat in urma caruia am obtinut diploma de tehnician nutritionist.

Toate bune si frumoase pana aici, dar… (vezi mai departe pe http://www.becaskitchen.ro/despre-mine/)

***

PS: Cand am scris articolul, acum un an si jumatate, nu aveam “Bucatarie Urbana” in categoriile de pe Restograf. Intre timp am pus si acest tip de bucatarie si am schimbat clasificarea restaurantului, marindu-i si nota de la mancare, de la 8 (corespunzator bucatariei internationale) la 9 (corespunzator bucatariei urbane). GB – decembrie 2014

*


E folositor? Da-i SHARE!

Tu ce parere ai?







O singura data am fost acolo si a fost si ultima. In afara de faptul ca dupa unii dintre noi nu s-au simtit prea bine, dra Beca a fost destul de obraznica cand, spunandu-i ca fetitei s-ar putea sa nu ii placa reductia de acetobalsamico de pe pui, a intrebat-o nonsalant: “Dar tu ce mananci acasa, doar pizza, paste si cartofi prajiti?”. Asta in situatia in care fi-mea e o slabatura, nimic din statura ei neputand sugera ca ar manca numai asa ceva.
In rest, doar o multime de condimente amestecate, cu preparatele avand gusturi mult prea pregnante, iar in limonada scapase tot ghimbirul din bucatarie.
Dar e doar parerea noastra!

Reply

Am fost de mai multe ori la Beca si da, cateodata trebuie sa astepti mai mult mancarea, dar te bucuri ca nu e un semipreparat reincalzit, si absolut tot din ce am mancat a fost foarte bun. Am incredere ca foloseste ingrediente proaspete, chiar de la piata. Si prefer sa-mi aduc copilul sa manance o supa la Beca decat oriunde altundeva in Bucuresti! Recomand sa sunati inainte sa intrebati ce are in meniu pt ziua respectiva si sa rezervati din timp!

Reply

Am fost aseara la bistroul Andreei Beca si pot sa spun ca am mancat cei Mai buni careveti cu sos de vin . Atmosfera a fost foarte calda – si la propriu si la figurat . Deci , cu exceptia caldurii din bistro , totul a fost minunat . Dra Andrea face ce ii place si ii place ceea ce face ! Felicitari !

Reply

Restaurantul Beca pare o poveste despre cum se straduie unii sa faca afaceri, NUMAI cu entuziasm, si fara respect fata de clienti.
Dezamagire.

Reply

Am fost sa mananc la Beca de mai multe ori si mi s-a parut minunat ce a reusit sa faca. Mi-a placut totul – pornind de la decor, atmosfera, zambetele fetelor si pana la mancare si bauturi. Este un loc altfel, simti ca mergi in sufrageria unei prietene care iti povesteste ce poti manca, ce contine felul de mancare pe care ai vrea sa il alegi, iti zambeste si, impreuna cu zambetele aferente, te face sa te relaxezi dupa o zi de munca.
Recomand tuturor sa mearga la Beca!

Reply

Domnisoara Beca este intr-o lupta cu sistemul fiscal din Romania. Nu stiu daca voi ati primit bon fiscal. Eu nu, la o masa destul de costisitoare!
Pe de alta parte, disconfortul digestiv resimtit in urma ingerarii unui somon, ma duce cu gandul ca in bucatarie lucrurile nu stau chiar cum trebuie.
Experienta nefericita, de nerepetat!

Reply

Am fost la Beca’s Kitchen chiar de mai multe ori in ultimul timp si am avut experiente foarte placute! Am mers acolo cu sotia si copiii sau la pranzuri de afaceri si cu totii consideram ca e un loc special. Mancarea are gust iar atmosfera e foarte prietenoasa – ca sa enumar principalele diferente fata de alte locuri de luat masa.
N-am asteptat niciodata mai mult de 30-35 min, insa mi se pare normal atat timp cat discutam de mancare proaspat gatita si nu de un fastfood.
Ba mai mult, daca nu am timp sa iau masa, sun la numarul Andreei (de pe facebook parca), imi spune ce e atunci in meniu si fac comanda de cand plec de la birou. Cand ajung la bistro, mancarea iese aburinda de indata ce ma asez la masa :)
Recomand tuturor celor pentru care mancarea inseamna mai mult decat un mijloc de a umple stomacul!

Reply

Iubitul meu a vrut sa-mi faca o surpriza si sa ma scoata in oras, evident ca nu l-am refuzat! Am mers pe jos pana la bistrou, eu avand mici indoieli ca o sa-mi placa avand in vedere strada pe care mergeam si stiind ca nu sunt cine stie ce restaurante pe acolo. Cand am intrat in “mica oaza a becai” am fost uluita cat de frumos, intradevar mic DAR intim si linistit era…
Mancarea iti gadila toate papilele gustative pe care le ai!
Din punctul meu de vedere, faptul ca vine sa te intrebe si incearca sa-ti descopere preferintele culinare si sa dea uitarii elementele care nu iti convin din dish da o nota de high class si intelegere din partea bucatarului (pt ca altii te trateaza cu indiferenta, nepasare si chiar ajung sa iti raspunda urat)!
Aceasta combinatie de “homie” nu are cum sa nu te aduca inapoi cel putin odata … si de acolo urmatoarele intrevederi cu Beca vin de la sine…
Ca si florile! cine nu ar vrea sa le miroasa de mai multe ori??

Reply

Din pacate experienta mea si a prietenilor mei in acest loc nu a fost una placuta. Am rezervat din timp pentru tot grupul intr-o sambata la 5. Cand am vrut sa comandam ni s-a spus ca supe nu mai sunt decat 2 portii, alte startere nu sunt si ca mancarea va dura aprox. 45′-60′. Am luat cele 2 supe si am comandat felul doi pentru toata lumea. Si am asteptat. Si am asteptat. Si am tot asteptat vreo 2h 30′ sa vina mancarea (“cuptorul nu facea fata, era prea multa mancare pentru cata lume era”). Chiar daca mancarea a fost ok, faptul ca am murit de foame pana sa vina mancarea ne-a facut sa ne decidem sa mai lasam un timp sa treaca pana cand se vor organiza mai bine. Situatia asta s-a mai intamplat si altor cunoscuti.

Reply

Am fost in restaurant cand George a venIt sa faca evaluarea :). Saraca Andreea se cam fastacise, parca o scosese cineva la tabla cand a fost luata la intsrebari de “inspector”.
Dar ma bucur pentru ea ca a iesit bine, e un loc in care chiar mi-a placut aproape totul: atmosfera, mancarea, servirea. Poate mai putin aerul foarte cald, de sera.
Si unde mi-am propus oricum sa revin, indiferent de ce urma sa scrie George aici. 😉

Reply

Se simte o usoara invidie pentu reusita Becai? Poate ni se pare noua cititorilor………

Reply

    Eu cred ca ai o problema, cucoana! In viata mea nu am laudat atat de tare pe cineva si dumneata scrii asa ceva??? Sau intelegi greu sensurile in romaneste? GB

    Reply

      dle butunoiu,comentariul dvs.ostentativ fata de o doamna pe care nu o cunoasteti si careia v-a adresati cu “cucoana,ai o problema” nu ace decat sa demonstreze un singur lucru:dvs.aveti o problema.avetid e ales intre o problema de educatie si trebuie sa discutati cu mama dvs.de unde lipsa de bun simt,de politete,de gentilete sau una psihologica pe care trebuie sa o discutati cu psihologul dvs.cineva si-a exprimat POLITICOS o opinie si dvs.raspundeti cu atata agresivitate? ar fi hilar daca nu ar fi asa de trist.mergeti si discutati ori cu mama ori cu psihologul si rezolvati-va problemele mai putin public.

      Reply

Se simte o usoara invidie? Sau doar vechiul misoginism ?

Reply

    Din articol – n-aș fi zis neapărat. Dar din răspunsul atât de agresiv reiese ceva mult mai grav: că domnul e prost-crescut, ba chiar nesimțit. regret că tocmai m-am abonat. Renunț la newsletter- dacă unei observații subtile i se răspunde cu atâta mitocănie, n-are sens să pierdem vremea

    Reply

      Nu va suparati, Mara, dar raspunsul lui George este unul enervant de dulce. Eu personal i-as fi spus una mai neaos romaneasca, legata de originile ei si de organul meu sexual. Atata tampenie nu merita iertata! Si decat sa am aliat un dobitoc, mai bine nu am niciunul (a propos de “retragerea” Dvs. ofuscata)

      Reply

        dle.daniel(daca ma pot adresa cu domn) mergeti si spuneti-i mamei care v-a crescut ca a fost absenta cel putin primii 7 ani din viata dvs.si ca simtit nevoia sa va folositi vulgaritatea si neaparat organul genital intro discutie cu o doamna.de asemenea,un barbat care isi foloseste organul geital in discutii sigur nu il foloseste in scopul lui fiziologic si trebuie sa va adresati unui doctor si sa va rezolvati impotenta astfel rezolvandu-va poate frustrarea ce va face sa fiti agresiv,grosolan,vulgar si in final,lipsit de orice urma de barbatie reala.sunt medicamente pt.impotenta.nu disperati! mergeti al medic,poate aveti o sansa.o data cu potenta poata va capatati si o atitudine mai putin frustrata fata de femeiele carora le puteti oferi doar injurii si vulgariti din lipsa evidenta de a le oferi virilitate si barbatie reala.sunteti un caz trist,dar mergeti la doctor.poate chiar si dvs.veti avea o sansa.e pacat ca toata lumea stie ca sunteti impotent,unele probleme se rezolva privat,nu public.

        Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


nine + = 11