Doua restaurante din Bucuresti nu respecta legea anti-fumat

4 noiembrie 2016 | Noutati

Exista in Bucuresti cel putin 2 restaurante in care legea anti-fumat nu este respectata.

Este vorba despre La Tiganci si The Great Trafalgar pub & restaurant. In timp ce unul se lauda pe Facebook cu aceasta chestie, celalalt o face pe furis.

Mai exact, La Tiganci scrie urmatoarele pe Facebook:

la tiganci
captura Facebook

I-am contactat pe cei de la La Tiganci pentru a intelege cum este posibil asa ceva. Raspunsul lor a fost urmatorul:

In nici intr-un caz n-am sa va spun care sunt pasii legali ca sa capeti un astfel de permis. Nu mi-as dori ca toate restaurantele din Bucuresti sa ne urmeze :))) Ce va pot spune este ca totul este perfect legal, ne-am constituit ca si club privat si asta pentru ca forma de administrare a restaurantului nu este un SRL, ci un ONG care promoveaza economia sociala si angajam in special persoane din categorii dezavantajate: femei, pers. din familii monoparentale, tineri fara calificare sau romi. Cred ca v am raspun la tot ce va interesa!!:))

A mai existat un astfel de exemplu si in Constanta, unde un bar a facut exact acelasi lucru, insa a fost amendat.

Pe de alta parte, la Trafalgar alta e situatia. Acestia isi invita clientii sa fumeze „uitand” scrumierele pe mese. Un client a fost deranjat de acest lucru si a facut sesizare la politie, dar, surpriza, era sa fie chiar el cel amendat. Vedeti mai jos ce povesteste:

fumat
captura Facebook

Asadar, daca nu va plac oamenii/localurile care fenteaza legea si daca nu vreti sa mirositi ca o scrumiera, stiti pe unde sa nu calcati.

In continuare va lasam pe voi sa va dati cu parerea despre aceste doua restaurante care nu respecta legea anti-fumat.