El Pato

Vizualizari 2.445 Vizualizari 
Comentarii 2 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 29 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Va invitam la noul restaurant el Pato, mereu dedicat bunului vostru gust pentru preparatele cu rata.

Avem placerea sa va avem oaspeti la noul restaurant el Pato de la Gradina Icoanei. Cu un design nou, fostul restaurant Chez Marie Icoanei si-a schimbat numele, dar a pastrat aceleasi standarde ale calitatii si aceeasi echipa, gata oricand sa va intampine cu cea mai mare dedicatie.

Veti regasi meniul pe care il bine cunoasteti, dar care cuprinde noi preparate speciale, intr-un registru nou al artei culinare. Si pentru ca preparatele cu rata se afla in topul preferintelor voastre, am ales sa ne schimbam numele in El Pato si sa va surprindem cu un meniu care pune in valoare si mai mult preparatul vostru preferat.

El Pato - rata din noul meniu, reprezentata si in logo - este promisiunea noastra ca restaurantul se va ridica mereu la inaltimea asteptarilor voastre. La 8 ani de la deschiderea acestui restaurant, ne dorim sa va oferim in continuare servicii de cea mai buna calitate si preparate pline de savoare, prin semnatura elPato.

Prin noul concept de restaurant ne propunem sa va surprindem placut, la gradul superlativ, de fiecare data cand ne treceti pragul. Va multumim voua ca ne-ati ales, indeosebi pentru preparatele cu rata pe care le indragiti la fel de mult ca noi.

Va invitam sa continuam impreuna, cu aceeasi pasiune pentru bunul gust si pentru bucuria de a fi. V-am pregatit o multime de surprize in acest sezon. Ne bucuram sa va avem alaturi si va invitam sa le descoperiti!
Recenzii & Articole

El Pato   
(Nov 2016)


........................................................................................................ citeste tot


Localizare El Pato

Str. Dionisie Lupu, nr. 48, Bucuresti,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Un restaurant cochet, mancarea extraordinara, serviciile acceptabile. Merita 5 stele!

Reply

Unul dintre putinele locuri din Bucuresti unde poti sa bei o cafea buna, sa vii seara cu prietenii la un vin sau sa iei pranzul. Si singurul loc din Bucuresti unde poti manca rata cu sos de rodie.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


three − 2 =Taguri: , , , , ,