Epoque lanseaza L’Atelier, atelierul de arta culinara

13 decembrie 2013 | Noutati

Restaurant Atelier la Hotel Epoque 1Hotel Epoque anunta lansarea L’Atelierl’art culinaire, introducand noul concept al restaurantului gastronomic, care mizeaza pe corespondenta intre arta culinara si artele frumoase ca sursa de inspiratie. L’Atelier devine o destinatie in sine, propunand un univers culinar inspirat, cordial si surprinzator, pastrand in acelasi timp valorile definitorii care au consacrat restaurantul: infinita subtilitate a gastronomiei franceze si servirea impecabila.

L’Atelier este restaurantul frantuzesc care ofera o experienta culinara completa si captivanta si care se concentreaza pe individualitate si pe armonie. Sub motto-ul “l’art culinaire”, oaspetii descopera in L’Atelier creatii unicat, care acorda in mod firesc gourmet-ul pictural, tusele spontane si bucuria de a gati a Chef-ului cu rigoarea tehnicilor gastronomice, toate puse in valoare de un serviciu remarcabil.

Stephane Simond, Executive Chef si un pasionat al haute cuisine francaise, reinterpreteaza cu o sublima generozitate temele clasice in ritmuri noi si exuberante. Avand un enorm respect pentru ingredientele de sezon si obsesia detaliilor decisive, Chef Simond a imaginat in L’Atelier o bucatarie bogata si vibranta, al carei atribut esential este emotia.

“La trei ani de la inaugurarea Epoque suntem incantati de parcursul absolut fantastic demonstrat de hotel si de restaurant si suntem extrem de onorati de recunoasterea constanta primita pentru serviciile boutique de luxe pe care le oferim. Consideram ca pasiunea pentru gastronomia franceza face parte din ADN-ul Epoque si ca restaurantul a atins momentul de maturitate in care merita sa isi consacre propria individualitate. Noul brand, L’Atelierl’art culinaire, identifica si exprima personalitatea si valorile bucatariei si ale artei culinare, si mai mult, creeaza reperele de confort si excelenta pentru comunitatea pasionatilor de gastronomie” declara Diana Popescu, Owner Epoque & L’Atelier.

Adresandu-se atat gastronomilor si pasionatilor bucatariei franceze din Bucuresti, cat si celor ce doresc o experienta culinar-artistica unica, L’Atelier isi intampina oaspetii intr-o locatie singulara, chiar langa Parcul Cismigiu, si intr-un decor rafinat, in tonuri nobile si calde, menit sa accentueze descoperirea gastronomica.

Meniul  se reinnoieste cu fiecare anotimp si este structurat in feluri sezoniere, specialitatile casei si creatii ce poarta semnatura Chef-ului. Cartea de vinuri completeaza in mod elegant experienta gastronomica, L’Atelier prezentand oaspetilor o interesanta colectie de vinuri romanesti, precum si o selectie bogata de vinuri internationale care reuneste peste 100 de etichete de pe 5 continente.

De asemenea, Le Chef se ocupa personal de alcatuirea selectiilor pentru evenimentele private si creeaza meniul pentru business lunch, evenimente exclusive si pentru cinele festive.

***

Hotel Epoque este un boutique hotel de cinci stele ce se adreseaza calatorilor de business si de leisure cu standarde ridicate de calatorie, oferind o paleta larga de facilitati si un grad inalt de personalizare a serviciilor. Hotel Epoque reprezinta o experienta de luxe 3600,punand la dispozitia oaspetilor sai un concept structural cu spatii de locuit generoase, exclusiv de tip apartament, ce asigura intreg comfortul pentru lucru si relaxare, devenind astfel o optiune ideala pentru sejururile medii si lungi. Epoque are 45 apartamente, un restaurant de gastronomie franceza, wintergarden si spa.

Biban de mare mediteranean in stil _Meuniere_ cu migdale si capere, cartofi cremosi si sparanghel verde - Copy

(comunicat de presa)