Farmers Market de week-end

30 iunie 2016 | Noutati

Intr-o vreme, week-end-ul era momentul in care oamenii faceau piata si apoi mergeau acasa si pregateau mancare cat sa ajunga aproape toata saptamana. O traditie buna si care merita continuata, am zice noi, si asa pare sa gandeasca si echipa de la Spatiul M60, unul dintre locurile noi si hip ale Bucurestiului. Astfel, in fiecare week-end, la Spatiul M60 va avea loc Farmers Market, piata cu produse locale, proaspete si de sezon.

Detaliile le aflam de la ei:

farmers
Iubim ingredientele proaspete si produsele locale, asa ca ne-am decis sa va aducem aceste ingrediente minunate in fiecare week-end la Farmers Market. Aici va veti intalni cu micii producatorii si micile business-uri care au cu adevarat grija de produsele si bauturile lor si de felul in care sunt realizate  – cu responsabilitate, fresh, local si in cantitati mici. Astfel, de sambata pana duminica, de la 13:00 la 17:00, puteti cumpara produse de la:

Pain Plaisir – brutarie artizanala, produse de patiserie si dulcurui de inspiratei frantuzeasca.

CAP Gurbănești & realfoods.ro – cele mai bune rosii din Romania, facute din seminte locale. Tot la ei gasim si plante aromatice (menta, oregano, rozmarin, cimbru), ardei si alte legume si fructe.

Berero Store – primul magazin de bere care promoveaza berea artizanala de calitate produsa in Romania.

Din Gradina Cucoanei – zacusca, gemuri si plante aromatice produse de un fermier local din apropierea Bucurestiului.

Detaliile despre piata de week-end de la Spatiul M60.

Cu cine ne vedem la piata?