Fast-food & Take-away Mandarin (Dorobantilor) (inchis)

Vizualizari 2.663 Vizualizari 
Comentarii 0 Comentarii 
Tip: Fast-food
Pozitionare: Informal
Bucatarie: Asiatica
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(Dec-13)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 4 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto


Pe scurt64396

Cei de la Mandarin, din Piata Dorobantilor, au venit cu un concept inedit pentru Bucuresti, foarte interesant: mancare asiatica in regim de fast-food, preparata in fata ta pe un aragaz pus intr-un colt al pietei, la intrarea dinspre Beller. Au deschis in decembrie 2013. Stai asezat pe niste scaune inalte, de bar, si mananci direct pe tejghea mancarea facuta de un mongol si de inca un ajutor al lui. Mancarea e buna. Pacat doar ca nu au si vin la pahar.

Conceptul asta e foarte raspandit in Europa, pentru tot feluri de mancaruri. Si atmosfera e o atractie pentru multi care au nostalgia mancatului studenteste. Eu le doresc celor de la Mandarin din Piata Dorobantilor sa aiba succes, sa faca la fel si in alte locuri. Imi place ce fac si incurajez si eu cat pot astfel de initiative, sper sa vad si altele la fel in Bucuresti. De fapt, au si aparut initiative asemanatoare, si chiar langa ei, tot in Piata Dorobantilor s-a deschis in toamna lui 2013 un snack asemanator, Raionul de Peste, in care, la fel, stai pe scaune inalte si mananci direct pe tejghea cateva feluri din peste si fructe de mare pe care baietii de acolo le prepara sub ochii tai, cu pestii pe care ii iau direct din galantar. (GB – decembrie 2013)

Localizare Fast-food & Take-away Mandarin (Dorobantilor) (inchis)

Piata Dorobantilor, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


9 − = sixTaguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,