Festival Benihana in martie

20 februarie 2014 | Noutati

2014, DUBLA ANIVERSARE BENIHANA

Restaurant Benihana - Howard Johnson Bucuresti - sushi chef JosephBenihana of Tokyo, liderul mondial al bucatariei japoneze cu specific teppanyaki, aniverseaza anul acesta 50 de ani. Benihana Bucuresti, filiala sa locala din cadrul hotelului Howard Johnson Grand Plaza, dubleaza anul aniversar sarbatorind 10 ani.

Benihana of Tokyo este brandul international care reuneste sub umbrela sa peste 20 de restaurante cu bucatarie japoneza si specific teppanyaki din 14 tari. Fondat in anul 1964 de Rocky Aoki, lantul a capatat rapid notorietate datorita conceptului unic de “eatertainment” pe care il propunea oaspetilor sai. Mancarea este pregatita la mesele teppan intr-un spectacol impresionant ce include jonglerii, efecte speciale si o interactiune permanenta intre bucatar si cei care iau masa.

Datorita acestui ambient unic ce imbina socializarea si spectacolul culinar, restaurantele Benihana au devenit locul preferat pentru aniversari si ocazii speciale, in familii sau in grupuri de prieteni, in 14 tari de pe intreg mapamondul.

Pentru a marca acest caracter international al spectacolului culinar Benihana, fanii din intreaga lume sunt invitati sa participe la competitia aniversara Teppanyaki Star Chef ce pune in joc un premiu in valoare de 5000 de dolari. Doritorii sunt invitati sa inregistreze un filmulet cu o demonstratie culinara inspirata de spectacolul Benihana si sa-l inscrie pe site-ul www.Benihanaworld.com

Benihana Bucuresti dubleaza anul aniversar 2014 sarbatorind 10 ani de excelenta si constanta in peisajul restaurantelor premium din capitala. Benihana Bucuresti a fost recunoscut, in toata aceasta perioada, ca cel mai bun restaurant de pe nisa locatiilor cu specific japonez de catre publicatii de referinta cum ar fi Food & Bar, Time Out, HRB Expert, Restograf etc.

Benihana Bucuresti isi intampina oaspetii cu un meniu teppanyaki si un meniu sushi, cele doua completandu-se intr-o oferta culinara ce pune accent pe gusturi simple si preparate sanatoase ce au la baza peste, fructe de mare, vita Braziliana, legume si orez pregatite pe plita incinsa.

Cu ocazia aniversarii a 10 ani, Benihana Bucuresti va gazdui un festival in perioada 8 – 12 martie 2014 in cadrul caruia oaspetii vor putea servi meniurile aniversare la un pret special si se vor putea bucura de un spectacol incendiar de dans si jonglerii teppan al celor doua Benihana Girls ce vor face anul acesta un turneu mondial in locatiile Benihana din intreaga lume.

Restaurantul Benihana Bucuresti isi asteapta oaspetii in cadrul rafinat de la etajul 1 al hotelului Howard Johnson Grand Plaza Bucharest.

Restaurant Benihana - Howard Johnson Bucuresti - teppan show

(comunicat de presa)