Finala concursului „Bucatarul de Aur al Bucurestiului 2011”

7 decembrie 2011 | Noutati

Miercuri 14 decembrie ora 20 se va desfasura la Hotelul Ramada Parc, Finala competitei gastronomice “Bucatarul de Aur al Bucurestiului 2011 – Regandim Traditia”.

Cei 5 finalisti sunt:

1 Cristian Vaduva, (locul II in 2010) bucatar independent, cu o experienta de 10 ani in domeniu, care a lucrat in restaurante de prestigiu din Capitala, precum Taverna Sarbului, Casa Iancului sau Classico. Ajutorul de bucatar a fost Andreea Pandele.

2 Petre Vartolomei, SC Cautis, bucatar cu o experienta de peste 20 de ani, a fost ajutat de Monica Tucitu.

3 Maria Ungureanu, bucatar sef la restaurant Maxim. Ajutor de bucatar Serban Alexandru.

4 Eugen Grosu, bucatar sef restaurant Casa Doina. Ajutor de bucatar Asandei Andrei.

5 Ashlie Thomas Dias, (locul III in 2010) bucatar sef restaurant La Veranda, Crowne Plaza. Ajutor de bucatar Florea Paul Florin.

BILANCIA, sponsor al evenimentului, a pregatit castigatorilor urmatoarele premii:

1. Locul I (Bucatarul de Aur al Bucurestiului): un training de specializare la centrul de pregatire Angelo Po in Italia (3 zile/2 nopti, cazare, transport , masa asigurate de Angelo Po) + un mixer KITCHENAID – Heavy Duty.

2. Locul II – un mixer KITCHENAID Classic + un set de oale MORINOX.

3. Locul III – un blender KITCHENAID Artisan

De asemenea, fiecare ajutor de bucatar, dintre cei clasati pe primele 3 locuri, va primi cate un sifon de frisca ISI + un set de cartuse. Si bucatarii clasati pe locurile IV si V vor primi, ca premiu de participare, cate un sifon de frisca ISI + un set de cartuse.