Fitto Cafe (America House)

Vizualizari 5.584 Vizualizari 
Comentarii 0 Comentarii 
Tip: Cafe/Pub/Club
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Healthy/ Slow food
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Jan-12)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 168 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto


Pe scurt52212

Fitto Cafe din Titulescu, la parterul cladirii de birouri America House, e unul dintre lucrurile bine facute in lumea localurilor bucurestene. Are un concept bine conturat, usor de recunoscut si de tinut minte, al zilelor noastre, modern, tineresc, occidental. Fitto Cafe e o cafenea, asa dupa cum ii spune si numele, insa cu multe fructe si sucuri proaspete si cu ceva mancaruri mai usoare, nu prea multe. E fratele mai mic al primului Fitto Cafe, cel din Floreasca, deschis in a doua jumatate a lui 2011.Fitto Cafe din Victoriei e foarte frumos amenajat, mai frumos decat cel din Floreasca. E foarte luminos, vesel, colorat, spatios si aerisit. Au avut un arhitect bun.

Meniul e aproape identic cu cel din Floreasca. Au salate, paste si cateva feluri de mancare, cu niste meniuri ale zilei pe care le schimba sau le rotesc in fiecare zi. Mancarea de la Fitto din Victoriei mi s-a parut un pic mai buna decat cea din Floreasca, desi conceptul gastronomic si retetele sunt identice - depinde si peste ce nimenresc, evident! Asa ca nota la mancare aici e mai mare decat cea de la Fitto din Floreasca, desi nu ar fi logic sa fie asa. Salatele au fost foarte bune, la fel si niste paste cu somon, pe cand spaghetele Carbonara mai putin. Ca si dincolo, sucurile au fost foarte bune, asa cum era si de asteptat.

Serviciul a fost o mare bucurie, mi-a inveselit ziua. Am tot conversat cu o chelnerita adorabila, neobosita (desi era 10 seara, dupa o zi intreaga de lucru), vorbareata nevoie-mare... Imi aduc aminte si de chelnerii de la Fitto din Floreasca, si acolo am pus nota maxima la servicii si imi aduc aminte de o senzatie asemanatoare, ceea ce ma duce cu gandul ca nu e o intamplare si ca patronul de la Fitto isi alege chelnerii dupa niste criterii clare.

Fitto Cafe din America House e, deci, unul dintre locurile (si localurile) frumoase, placute si destul de sanatoase ale Bucurestiului. Preturile sunt rezonabile, clienti am vazut destui, asa ca ii prevad o viata lunga in acea locatie. (GB)

Localizare Fitto Cafe (America House)

Nicolae Titulescu 4-8 (America House), BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


+ 1 = tenTaguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,