Food Truck Festival – editia de Craciun

28 noiembrie 2016 | Noutati

Pregatirile de sarbatori au acaparat si zona de street food, concept care a prins curaj si pe piata din Romania incepand cu acest an. Astfel, un nou „festival” al restaurantelor mobile incepe de astazi pana pe 18 decembrie, loc la care se aduna unele dintre cele mai cunoscute si indragite food trucks de la noi. Sa va spunem si detaliile.

Dupa succesul primei editii #FoodTruckFestival de la Promenada, caravana revine in acelasi loc, cu o editie speciala, dedicata sarbatorilor de iarna: Food Truck Festival Xmas Edition. In perioada 28 noiembrie – 18 decembrie, parcarea Promenada Mall Bucuresti va gazdui cea de-a doua oprire a evenimentului care a bucurat mii de oameni toamna aceasta.


12 food truck-uri si van-uri cu unele dintre cele mai apreciate si delicioase propuneri de street food vor stationa timp de 21 de zile, intre 11:00-19:00, in parcarea Promenada Mall Bucuresti (intrarea dinspre Calea Floreasca). Animo Caffee, Arrosticini, Barmobil, Burger Van, Camionetta, Circus Pub Truck, Delicii pe Roti Waffles & Coffee, La Finca Alioli Van, GRANO Foodtruck , La Nu Stiu Cine, Meat Busters si Peşte Pâine aduc mai aproape de pofticiosi cele mai bune specialitati de street food: burgeri, pizza, paste, paella, clatite dulci si sarate, waffles si cafea, sandwichuri calde apetisante, alaturi de produse festive precum vin fiert sau cozonaci pufosi.

1 2 3 5

Angajatii companiilor din zona, vizitatorii si toti cei interesati se pot bucura de street food-ul autentic in cadrul celui de-al doilea eveniment sustinut de Promenada Mall, editia de iarna. Intrarea este libera, iar plata produselor se face cu numerar direct la comercianti.

Food Truck Festival este o caravana dedicata street food-ului, avand ca scop promovarea mancarurilor preparate rapid, dar sanatos. Atat ca si optiune culinara de servit in oras, cat si propunere alternativa pentru pranzul “pe tastatura”.

Detalii despre festival.