Food Truck Festival – editia de primavara

7 martie 2017 | Noutati

Primavara scot capul din zapada food truck-urile din Bucuresti la primul eveniment din acest sezon. Astfel, de azi pana pe 2 aprilie, gasiti in fata la mall Promenada Food Truck Festival – editia de primavara. Detaliile despre acest festival culinar le aflam mai jos de la organizatori.

food trucks festival

Dupa succesul primelor doua editii, caravana revine in acelasi loc, cu cele mai apreciate si savuroase propuneri de street food. In perioada 7 martie – 2 aprilie, parcarea Promenada Mall Bucuresti (intrarea dinspre Barbu Vacarescu, cat si cea dinspre Calea Floreasca) va fi invadata de cele mai aromate miresme si gusturi, fiind a treia oprire a evenimentului care a bucurat mii de oameni anul trecut.

11 food truck-uri si van-uri cu unele dintre cele mai apreciate si delicioase propuneri de street food vor stationa timp de aproape o luna, intre 11:00-19:00, in parcarea Promenada Mall Bucuresti. Vom avea pizza, burgeri, frigarui, quesadilla, hot dogs, paella, tortilla, clatite dulci sau sarate, waffles si cafea, sandvisuri calde apetisante si multe alte bunatati de la:

Arrosticini

arrosticini

Camionetta

camionetta

Circus Pub

circus pub

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Delicii pe Roti Waffles & Coffee

delicii

La Finca Alioli Van

la finca

Furgoneta Street Chefs

furgoneta

Gourmet Street Food

gourmet street food

Meat Busters

meat busters

Za German – WurstWagen

za german 9

Creperie
Say Cheese! by Carrefour

 

Angajatii companiilor din zona, vizitatorii si toti cei interesati se pot bucura de street food-ul autentic in cadrul celui de-al treilea eveniment sustinut de Promenada Mall, editia de primavara. Intrarea este libera, iar plata produselor se face cu numerar, direct la comercianti.

Food Truck Festival este o caravana dedicata street food-ului, avand ca scop promovarea mancarurilor preparate rapid, dar sanatos. Atat ca si optiune culinara de servit in oras, cat si propunere alternativa pentru pranzul “pe tastatura”.

Detalii eveniment.