Food Truck Festival – street food aproape de corporatiile din Bucuresti

3 octombrie 2016 | Noutati

Food truck-urile si-au inceput parada si in Bucuresti; le-am vazut parcate in diverse locuri, le-am vazut la primul street food festival din Bucuresti iar acum urmeaza sa putem face un tur culinar la un nou eveniment la care se aduna cele mai cunoscute food truck-uri de la noi.

Mai exact, in perioada 6 – 16 octombrie, parcarea Promenada Mall Bucuresti va gazdui prima oprire Food Truck Festival on Tour. Zece food truck-uri si van-uri cu unele dintre cele mai apreciate si savuroase propuneri de street food pornesc intr-un tur inedit, avand ca scop continuarea promovarii culturii street food-ului.

food truck

Arrosticini, Burger Van, Camionetta, Circus Pub Truck, Clatitarie, Delicii pe Roti Waffles & Coffee, La Finca Alioli Van, Gourmet Street Food, GRANO Food truck si Meat Busters isi anunta prima oprire in parcarea Promenada Mall Bucuresti (intrarea dinspre Barbu Vacarescu cat si cea dinspre Calea Floreasca), in perioada 6-16 octombrie, cu propuneri culinare ce includ pizza, burgeri, sandwichuri calde delicioase, paella, paste, clatite, waffles, vafe cu fructe proaspete si nu numai.

Timp de 11 zile, oaspetii sunt asteptati la masa, intre 11:00 – 19:00. Angajatii companiilor din zona, vizitatorii si toti cei interesati se pot bucura de street food-ul autentic in cadrul acestui prim eveniment sustinut de Promenada Mall, gazda primei opriri Food Truck Festival on Tour. Intrarea este libera, iar plata produselor se face cu numerar sau card bancar direct la comercianti.

Food Truck Festival on Tour este o caravana dedicata street food-ului, avand ca scop promovarea mancarurilor preparate rapid, dar sanatos. Atat ca si optiune culinara de servit in oras, cat si propunere alternativa pentru pranzul “pe tastatura”. Prima oprire are loc in Bucuresti, lista oraselor incluse pe traseu urmand a fi definitivata si comunicata curand.

Mai multe detalii.