Freestyle dinner la cafeneaua Lente – mananci cum vrei si ce vrei

2 octombrie 2015 | Noutati

lente arcului 3O cafenea din Bucuresti s-a gandit sa dea mana libera clientilor sai si sa-i lase sa reinventeze meniul dupa bunul lor plac. Acest eveniment de freestyle culinar va avea loc la Lente si Cafea, un experiment la care, o data pe luna, clientii devin lideri neinfricati ai preparatelor pe care le vor in farfurie.

Mai multe despre acest eveniment direct de la echipa Lente:

Pentru ca ne place sa ne jucam cu ingrediente, sa punem imaginatia bucatarilor la treaba si sa-ti facem toate poftele, in prima marti din fiecare luna te invitam la Lente & cafea Arcului pentru un experiment culinar.

Stii momentele alea in care parca ai manca ceva anume, dar nu exista in meniu? Freestyle Dinner iti da ocazia sa iti creezi cina exact asa cum ai chef.

Vei putea alege oricare din ingredientele care iti fac cu ochiul, iar bucatarii Lente vor inventa o reteta potrivita poftelor tale, sub atenta supraveghere a bucatarului sef, Felix Ivanov.

Meniul serii suna asa:

o Pui in fel si chip
o Vita inovata
o Peste pe placul tau
o Combinata vegetariana

Te asteptam!

freestyle

LENTE & cafea nu e un bistro obisnuit.

Lente e locul unde mancarea buna se intersecteaza cu intimul, asa cum o face un camin. Ne intampinam oaspetii in mod relaxat, pentru ca atmosfera e la fel de importanta ca mâncarea. Nu credem in plasme, ospatari aroganti sau meniuri plictisitoare.

Evenimentul pe Facebook.