Freestyle Dinner la Lente – alege ce vrei sa mananci

19 septembrie 2016 | Noutati

Lente e o cafenea cocheta, un loc de relaxare. Aici, periodic se tine un eveniment denumit „Freestyle Dinner”, ocazie la care fiecare client isi alege ce vrea sa manance. In loc de meniu, clientii primesc o lista de ingrediente si de aici incepe joaca. Dar ii lasam pe cei de la Lente sa va prezinte pe larg acest concept:

f

Freestyle Dinner este incercarea noastra de a-ti propune un alt fel de a lua masa in oras. Un fel prin care sa schimbam relatia clasica in care alegi ce mananci din ce ti se ofera. In schimb, iti propunem o intalnire intre gusturile tale, ideile tale despre ce inseamna sa mananci in oras, ce iti place sa mananci si parerea avizata, gusturile educate si subiectivitatea bucatarului nostru sef.

In loc de meniu vei avea in fata o lista de ingrediente din care le poti alege pe cele preferate. Bucatarul nostru sef va primi alegerea ta si va veni cu propria viziune asupra unui preparat creat special pentru tine plecand de la respectivele ingrediente. Trebuie mentionat ca va avea grija sa elimine nepotrivirile culinare sau combinatiile nereusite.

Bucatarul sef nu va termina treaba odata cu preparatul. Va veni la masa si iti va explica ce a inteles din ingredientele pe care le-ai ales si ce si-a imaginat despre respectivul preparat. Cu siguranta, i-ar placea sa afle parerea ta si sa iti raspunda la intrebari.
••• Freestyle Dinner are loc in fiecare miercuri, la Lente & cafea din strada General Praporgescu nr. 31.

••• Pentru a ne asigura ca te bucuri de toata grija si atentia bucatarului sef, este nevoie de rezervare cel mai tarziu cu o zi inainte, la cafea@lente.ro.

Cateva preparate facute de clientii Lente la Freestyle Dinner:

 

 

LENTE & cafea nu e un bistro obisnuit.

Lente e locul unde mancarea buna se intersecteaza cu intimul, asa cum o face un camin. Ne intampinam oaspetii in mod relaxat, pentru ca atmosfera e la fel de importanta ca mancarea. Nu credem in plasme, ospatari aroganti sau meniuri plictisitoare.

* We welcome kids, bikes, pets and open minded people.