Gourmet Festival – sarbatoare in aer liber cu street food si fine dining

20 ianuarie 2016 | Noutati

Festivalurile culinare sunt ocazia perfecta pentru a descoperi toti jucatorii din aceasta piata, de la micii producatori pana la noutatile celor mai mari si mai cunoscuti. Un astfel de eveniment este si Gourmet Festival, un eveniment care pregateste scena culinara a Bucurestiului pentru vara lui 2016.

gourmet festival

Ce stim pana acum despre Gourmet Festival:

BUCHAREST GOURMET FESTIVAL este o sarbatoare in aer liber dedicata culturii gastronomice, de la street food la fine dining, de la produsele traditionale la bucataria internationala, de la beri artizanale la vinuri de exceptie.
Gourmet Festival este o celebrare a culturii gastronomice, dedicata celor care apreciaza bucataria gourmet, gusturile adevarate, unicitatea si aroma pe care fiecare fel de mancare o poate avea.

Produs si organizat de NOA Event, cu sprijinul unui grup de pasionati din domeniul culinar, evenimentul isi propune sa ofere publicului o experienta completa, pentru toate varstele, dorind sa stranga in acelasi loc atat iubitorii de mancaruri fine, cat si pe cei care doresc sa savureze alaturi o bautura buna, potrivita cu ceea ce se afla in farfurie.

Street food, fine dining, mancare traditionala romaneasa, dar si internationala, bio sau raw vegana, salad bar, momente de live cooking, concursuri culinare, degustare de vinuri, zone special dedicate gratarelor, dulciurilor si bauturilor, peste care se adauga un extra topping cu muzica lounge si concerte live de jazz, electro swing sau blues, toate atent selectionate de specialisti in domeniu.

Acestea sunt doar cateva dintre bunatatile pe care Bucharest Gourmet Festival isi propune sa le reuneasca sub acelasi concept, dand nastere celui mai complex eveniment dedicat culturii culinare din Romania si aducand astfel Bucurestiul la acelasi nivel cu celelalte mari capitale europene.

gourmet festival 2

Gourmet Festival va avea loc in perioada 3-5 iunie, un week-end plin de experiente culinare. Momentan, evenimentul aduna participanti, doritorii putand sa rezerve de pe acum un loc la festival. Categoriile la care se pot inscrie sunt:

GASTRONOMIE

Restaurante; Bistro; Delicaterie; Cofetarie/Patiserie; Gelaterie; Brutarie.

BAUTURI

Bar; Wine Bars; Beri artizanale; Cafenea; Healthy Drinks

ALTELE

Condimente; Macelarie/Bacanie; Nutritie si sanatate; Demonstratii culinare; Ustensile pentru gatit; Activitati pentru copii; Live Music.

Noi abia asteptam sa vedem cine va fi prezent la festival si sa descoperim ce mancaruri vom putea degusta si ce bauturi ne vor umple paharele.

Mai multe detalii pe site si pe Facebook, asteptam cu mare interes vesti despre participanti.