Ți-era dor de un food fest? Hai în weekend la Bucharest Street Food Festival 2022!

13 mai 2022 | Noutati

Le-am cam dus dorul în pandemie, dar uite că Bucharest Street Food Festival revine, în weekend, pe bulevardul Kiseleff. Vibe de festival, bunătăți devorate până la ultima înghițitură, muzică live, cocktailuri răcoritoare, o mulțime de food truck-uri și mâncare din peste 10 bucătării internaționale – cam așa se prezintă situația pe 14 și 15 mai.  

grup de oameni, o femeie, un copil si un barbat caruia nu i se vede fata, cu mancare de tip street food in mana, la Bucharest Street Food Festival 2022
Pe 14-15 mai Bulevardul Kiseleff e gazda celui mai apetisant eveniment urban: Bucharest Street Food Festival.

Festival vibes: ON! Pe 14-15 mai ne întâlnim pe Bulevardul Kiseleff la cel mai apetisant eveniment urban. Două zile de experiențe culinare autentice și atmosferă de festival. Asta după doi ani de pauză pe care i-a luat Bucharest Street Food Festival (care între timp a ajuns la a cincea ediție). Cele mai bune food trucks din țară se reunesc într-un line-up de arome surprinzătoare și bunătăți din toate colțurile lumii, care sigur îți vor lăsa gura apă.

Bucharest Street Food Festival: 2 zile de experiențe culinare autentice 

Încurajați de existența festivalurilor de street food, mulți dintre proprietarii food truck-urilor de azi sunt tineri care și-au investit economiile în rulote în care vând acum mâncare stradală. Iar în weekend, food truck-uri populare din toată țara se reunesc într-un festival de arome surprinzătoare. Timp de două zile ai liber la tot felul de guilty pleasures ca pizza, burgeri, tacos, seafood sau cannoli, înghețată. Ceea ce nu înseamnă că nu găsești și opțiuni sănătoase, precum smoothies sau arepas, plus băuturi alese. Zeci de vendori vor lucra la foc continuu să ne încânte papilele cu preparate delicioase, în timp ce noi ne plimbăm, ne relaxăm și savurăm atmosfera de festival. Iar partea ce mai cool e că mâncarea asta bună se îmbină de minune cu muzica live. Vin să ne (în)cânte Deliric & Silent Strike, Om la lună, Balkan Taksim, Jazu, R.U.A., Monsieur Ruchenstein, Andi Moisescu DJ Set şi mulţi alţii. Bonus, vizitatorii sunt invitaţi într-un Party Bus (îl vei găsi la intrarea pe bulevardul Kiseleff). Aici o serie de DJ vor încinge petrecerea până târziu în noapte.
Potrivit organizatorilor, festivalul va avea şi o „componentă verde”. Pe lângă punctele speciale de colectare selectivă, vor fi și activări inedite și multe eco-experiențe. De exemplu, la cornerul Reciclad`OR vor fi niștei instalații realizate 100% din deșeuri reciclabile, de către Alexandru Mocanu, menite să atragă atenția asupra protecției mediului înconjurător.

close up pe maini cu un vanzator care ofera un burger impachetat unui cumparator, la Bucharest Street Food Festival

Cine ce ne face de mâncare?

Printre vendori se numără: Arepas; Arome Healthy Bar; Arrosticini; Bavarezul XXL; Baz Burgers; Big John; Burger Van; Camionetta; Circus Pub; Delicii pe roți; Drunken Squid; Famous Waffles; Flameburgers; Furgoneta; I Bubble Waffle; Indivan; Jerry’s Pizza; Limonada lui Iulian; Meat Busters; Pastammore; Smokin Pig; Republika Pljeskavica; Za German Wurstwagen; Zobuian.

 

Din „meniu”:

Deci, ce zici? Are you in? Intrarea este liberă.

📍 Bulevardul Kiseleff 
📅 14-15 mai 2022
🔸 Sâmbătă: 12:00 – 02:00
🔸 Duminică: 12:00 – 23:00


Citește și: