Han & Restaurant Casa Vlasia

Vizualizari 6.790 Vizualizari 
Comentarii 1 Comentariu 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Romaneasca
Dominanta: Generalist
Pret/meniu:
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 4 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Casa Vlasia este un loc nascut din dragoste pentru frumos, liniste, mancare sanatoasa si relaxare in natura. Un han ca odinioara, inconjurat de paduri si de lacuri, dar suprinzator de aproape de Bucuresti.

Grija si dragostea pentru natura se regasesc si in modul in care am gandit hanul si cladirile care compun ferma. Astfel, pentru incalzire, folosim doar biomasa nepoluanta, cu pierderi reduse de caldura, iar cenusa rezultata din ardere inchide ciclul ecologic, in momentul in care o imprastiem peste culturile agricole, pe post de ingrasamant.

Iar ferma de animale ne ajuta de asemenea sa fertilizam pamantul fara sa folosim substante nesanatoase. Acest ciclu natural ne ofera echilibrul sustenabilitatii si avantajele independentei de comertul alimentar modern.

Din dorinta de a redescoperi gusturile traditionale, am creat o adevarata ferma ecologica, cu gradini de legume, livezi si vita de vie, crescute cu grija si din pasiune pentru spiritul autentic romanesc.

Astfel, meniul nostru cuprinde doar feluri de mancare traditionala preparate cu gija si cu atentie la detalii de catre maestrii nostri bucatari. Fie ca e vorba despre zacusca facuta din legume crescute in ferma noastra ecologica, de o friptura delicioasa sau de sarmalutele in foi de vita de vie, mancarea pe care o servim la Casa Vlasia te va purta printr-o adevarata aventura gastronomica.

Te asteptam sa treci pe la noi si sa o incerci.
Recenzii & Articole

Casa Vlasia, Dumbrava minunată de la Snagov   
Jurnal de Ilfov (Apr 2013)

Cand vii de pe autostrada Bucuresti-Ploiesti spre Snagov, pe partea stanga, imediat dupa fosta ferma de partid de la Vlasia, se inalta o cladire noua care aduce la infatisare cu Hanul lui Manuc. Ea este imprejmuita de o  livada de nuci, o plantatie de vita-de-vie si inca o livada cu pomi fructiferi...
........................................................................................................ citeste tot


Localizare Han & Restaurant Casa Vlasia

Soseaua Codrii Vlasiei 2, SNAGOV,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Un loc minunat ,cu oameni minunati…
O oaza de liniste ,aer curat ,mâncare sănătoasă si multa recreere.
Merita incercat …cu riscul sa nu mai pleci de acolo !!!

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


6 + seven =Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,