Ce faci de Revelion? Vrei la Mare? Vrei la Soare?
(Dec 2017)
   937 vizite  0 comentarii   

  Da, ai citit bine! Anul acesta, urmând tradiția petrecerilor de Revelion din anii trecuți, Stadio – Restaurant cu Atrium îți promite pentru 2018 și mai multă distracție! Au pregătit un Beach Party, în care au recreat atmosfera de la mare, pe care o iubești atât de mult...

............................................citeste tot

O super locație pentru evenimentul tău - cu piscina și grădină!
(Jul 2017)
   1.406 vizite  0 comentarii   

Anul 2017 este anul în care cei de la Jubile The Ballroom vor inaugura 5 saloane de evenimente noi sub denumirea de Jubile Concept: Events - Art - Party. Jubile the Ballroom, cu o experiență de peste 10 în domeniul HORECA, are deja 5 saloane în zone cheie ale Bucureștiului, cu design ...

............................................citeste tot

BURGER SI SCOICI pentru cea mai cool petrecere...petrecerea ta!
(May 2017)
   1.813 vizite  1 comentarii   

  Vara este anotimpul petrecerilor in aer liber alaturi cei dragi, iar pentru cele mai reusite dintre ele, cei de la Burger si Scoici, care recent au deschis un restaurant in Centrul Vechi, s-au gandit sa ofere si servicii de catering cu unele dintre cele mai ravnite preparate ale ...

............................................citeste tot

Se deschide NOR, cel mai înalt restaurant din București!
(May 2017)
   12.165 vizite  0 comentarii   

Începând cu luna mai, orașul se vede cel mai frumos de la NOR, primul Sky Casual Restaurant din București. Odată cu NOR, capitala intră în cercul select al orașelor care au restaurante așezate mai sus de 130 de metri.   Pentru București, recordul pentru cel mai înalt restaurant...

............................................citeste tot

Cozonacul lui Scarlatescu - Dulce și ceva în plus, de Paște
(Apr 2017)
   1.430 vizite  0 comentarii   

Cozonacul lui Scarlatescu este ideal de pus pe masa de Paste, fiind cel mai dulce cadou de impartit cu cei dragi! Cum Pastele se apropie cu pasi repezi, iar romanii iubesc sa aiba masa de sarbatori plina de preparate dichisite si foarte delicioase, Dulce si Ceva in Plus propune desertul ...

............................................citeste tot

Ground Zero Beer si aniversarea de 2 ani
(Mar 2017)
   1.188 vizite  1 comentarii   

Una dintre cele mai iubite si apreciate beri artizanale din Romania, Ground Zero, implineste 2 ani de cand umple paharele romanilor la festivaluri si in anumite baruri si restaurante. Si cu aceasta ocazie speciala isi face ziua cu bere si mancare pe alese. Detaliile, de la ei, mai jos:  ...

............................................citeste tot

Seara moldoveneasca cu bucate alese si muzica live
(Mar 2017)
   844 vizite  0 comentarii   

Vineri sunteti asteptati la o calatorie gastornomica in inima Moldovei. Restaurantul Interbelic din Bucuresti s-a pregatit cu toate cele necesare pentru o seara culinara 100% moldoveneasca. Astfel, incepand cu ora 19.30, sunteti asteptati sa petreceti impreuna o seara cu tematica culinara ...

............................................citeste tot

Burgeri si scoici livrate la usa ta sau la birou!
(Mar 2017)
   1.341 vizite  0 comentarii   

(P) Traim intr-o era a rapiditatii si a timpului din ce in ce mai comprimat. O era a virtualului, a serialelor vazute din canapeaua comoda de acasa sau a orelor peste program la birou. Pentru multi dintre noi, companiile care livreaza mancare sunt cele care ne salveaza timp si ne ofera ceea ce avem ...

............................................citeste tot

Ce putem manca de post la restaurant- despre paste veggie si alte bunatati
(Mar 2017)
   1.399 vizite  0 comentarii   

Este postul Pastelui si una dintre cele intrebarile care ne chinuie in perioada asta este “Ce sa mai mancam?” De obicei, acasa tinzi sa adopti o dieta mai bogata in produse de panificatie, cartofi si orez sau poate optezi pentru o salata. Dar ce te faci cand iesi in oras si optiunile sunt ...

............................................citeste tot

(P) Dulce si Ceva in Plus – lumea cadourilor inedite
(Mar 2017)
   710 vizite  0 comentarii   

Evenimentele importante „ne pandesc” la tot pasul! Fie e ziua cuiva drag, fie vrei sa il feliciti pentru un succes sau, pur si simplu, doresti sa iti arati iubirea, recunostinta si aprecierea. Dupa atatea cadouri oferite, mai ales daca surpriza este pentru o persoana noua din viata ta, parca ...

............................................citeste tot

Honey Toast Brunch la Muse Bistro
(Mar 2017)
   881 vizite  0 comentarii   

Brunch-ul de week-end incepe sa devina o traditie in Bucuresti, iar de data aceasta sunteti asteptati la Muse Bistro pentru o masa care nu e nici mic-dejun, nici pranz. Detaliile despre acest eveniment culinar, mai jos:   Incepem primavara cu #MuseBrunch, seria de brunch-uri de ...

............................................citeste tot

Seara argentiniana cu love, tango & more
(Mar 2017)
   775 vizite  0 comentarii   

Daca ne gandim la o seara argentiniana ne gandim la un steak bun, stropit cu un vin bun, si neaparat totul pe fundalul ritmurilor de tango. Fix asa si-au imaginat si cei de la Stejarii Pool Club seara argentiniana pe care o pregatesc pentru vinerea aceasta. Detalii: Vino la Pool Club si ...

............................................citeste tot

Ramen Cup la J'ai Bistrot
(Mar 2017)
   1.290 vizite  0 comentarii   

Ramenul este printre trendurile culinare ale acestui an, supa devenind destul de cunoscuta si in Romania, asta dupa ce si-a stabilit locul de onoare in Asia si in alte parti ale lumii. Sambata aceasta, supa ramen aterizeaza la degustare si in Bucuresti, la J'ai Bistrot. Despre evenimentul ...

............................................citeste tot

Brunch duminical cu mancare din Italia + Romania
(Mar 2017)
   1.519 vizite  0 comentarii   

Beautyfood, un restaurantel miraculos cum se autodefineste, pregateste duminica aceasta un brunch special. Despre mancare si voie buna ii lasam pe cei de la Beautyfood sa va spuna mai multe: Soarele ne incalzeste dintii, iar firul ierbii ne-nfioara talpile... Asa ca redeschidem sezonul Brunch...

............................................citeste tot

Food Truck Festival - editia de primavara
(Mar 2017)
   2.405 vizite  0 comentarii   

Primavara scot capul din zapada food truck-urile din Bucuresti la primul eveniment din acest sezon. Astfel, de azi pana pe 2 aprilie, gasiti in fata la mall Promenada Food Truck Festival - editia de primavara. Detaliile despre acest festival culinar le aflam mai jos de la organizatori. Dupa ...

............................................citeste tot

Burger si scoici - un nou concept de restaurant
(Mar 2017)
   5.563 vizite  1 comentarii   

(P) La inceputul acestui an, s-a deschis un nou restaurant in Centrul Vechi, iar zvonurile spun ca este un loc primitor, cu un design foarte interesant, in care cele mai ravnite preparate sunt burgerii si scoicile. Burger si scoici este un nou concept de restaurant bazat pe cele mai in trend ...

............................................citeste tot

Trufe si vin la Muse Bistro
(Feb 2017)
   907 vizite  0 comentarii   

Preparatele cu trufe si vinul compun un cadou perfect pentru ziua de Dragobete. Gust fin si deosebit alaturi de vinul care face pereche buna cu mancarea si v-ati asigurat un meniu ideal pentru ziua indragostitilor, varianta romaneasca. Un astfel de capriciu puteti sa va oferiti la un eveniment ...

............................................citeste tot

Rasfat culinar by Chef Scarlatescu
(Feb 2017)
   1.955 vizite  0 comentarii   

Joi, 2 Martie, Chef Scarlatescu - cunoscut de publicul din Romania drept cel mai exigent jurat al emisiunilor de gatit - propune o experienta deosebita gurmanzilor si iubitorilor de inedit. Acesta va invita la Chefs Experience, restaurantul de pe Floreasca 55, sa participati la "Chefs Table" - un ...

............................................citeste tot

Ice-cream brunch
(Feb 2017)
   839 vizite  0 comentarii   

Daca stiam de conceptul de brunch cand eram copii, sigur ni l-am fi imaginat asa cum il pregatesc cei de la Puro&Bio: cu multa inghetata. Despre acest eveniment delicios aflam mai multe mai jos: Un brunch ca la carte. Tasting de inghetata artizanala din belsug urmat de platouri sarate ...

............................................citeste tot

Alege o cina deosebita pentru Ziua Indragostitilor
(Feb 2017)
   1.407 vizite  0 comentarii   

Se apropie Ziua Indragostitilor si nu stii ce cadou sa-i faci? Exista o celebra zicala care zice ca "dragostea trece prin stomac" asa ca ce poate fi mai potrivit pentru a celebra iubirea decat o cina romantica intr-un loc deosebit? Ce zici de un meniu cu preparate speciale si savuroase, pentru...

............................................citeste tot

O duminica super hot la Lulu's Bistro
(Feb 2017)
   696 vizite  0 comentarii   

Iute, si mai iute, de-a dreptul hot? Daca si voi sunteti iubitori ai mancarurilor picante, atunci duminica vi se pregateste un meniu fix pe placul vostru la Lulu's Bistro. Detaliile mai jos. Un eveniment gourmet pentru pasionatii de mancare picanta. Chef Vasile Nicolae a pregatit un meniu ...

............................................citeste tot

Meat Busters Pop-Up in Mansarda Simbio
(Feb 2017)
   1.477 vizite  0 comentarii   

Un concept de street food care a revolutionat lumea sandvisurilor, Meat Busters, face casa buna cu Simbio, astfel ca duminica, 12 februarie, puteti gusta preparatele de food truck direct in mansarda frumosului bistro. Detaliile le aflam de la ei: BREAKING NEWS: scoateti lopetile de zapada...

............................................citeste tot

Sushilize - cel mai nou concept de petrecere din oras
(Feb 2017)
   839 vizite  0 comentarii   

Iti plac experientele noi? Sushilize este cel mai nou concept de petrecere la care ai ocazia sa participi. Si, cum cea mai interesanta si populara este socializarea in oras, iata ca cei de la Chefs Experience nu se lasa si propun o noua experienta, venind cu o idee de socializare la un platou cu ...

............................................citeste tot

Un chef roman nominalizat la premiile internationale GQ Food and Drink Awards
(Feb 2017)
   647 vizite  0 comentarii   

Anul trecut va povesteam ca cel mai bun restaurant din Londra, Sosharu, are un Chef roman, Alexandru Craciun. Acelasi bucatar in fruntea aceluiasi restaurant primeste acum si o nominalizare la GQ Food & Drink Awards, intrand pe lista potentialilor castigatori la categoria "Best Chef". Chef ...

............................................citeste tot

Cina de Valentine's pentru el si pentru ea
(Feb 2017)
   765 vizite  0 comentarii   

Valentine's Day - ca il sarbatoriti sau nu, ziua de 14 februarie e o ocazie tocmai buna pentru a iesi la o cina romantica. Mai ales ca multe restaurante din Bucuresti se gatesc in haine speciale pentru aceasta ocazie si organzieaza evenimente in tema cu sarbatoarea. De exemplu, la frumosul ...

............................................citeste tot

  1   2  3  4  5  6
Afiseaza

HORECA Expo la o saptamana de la deschidere



(Mar 2013)
3.191 Vizualizarivizualizari
0 Comentariicomentarii

 

In ultimul timp, evenimentele expozitionale trec tot mai mult pe formula B2B , unde intreprinzatorii se intalnesc cu cei la fel cu ei, care le sunt sau le pot deveni parteneri de afaceri. Iata noutatile pe care vi le ofera EXPOROM in aceasta formula:

* informatii directe pe care, altfel ar trebui sa le platiti sau sa le aflati, participand la conferinte si simpozioane;
* idei si tehnici noi care ajuta la cresterea cifrei de afaceri;
* aspecte/chestiuni/detalii subestimate de patroni, manageri si angajati in relatia cu clientii;
* practici care au avut succes, recomandate acum de cei interesati sa intre in relatii de afaceri cu dvs.;
* contact direct cu reprezentanti ai unor organizatii  de profil: intalniri, oferte de servicii utile pentru firme noi, pentru dezvoltare sau pentru a va repune pe picioare afacerea;
* preturi accesibile, de expozitie.

In afara de cele enumerate mai sus, iata ce aduce nou HORECA Expo in industria ospitalitatii:

SALON GASTRO: reprezentatii culinare si seminarii pentru restaurante care prezinta modalitati de diversificare a meniurilor si astfel sa iasa din tipare:

* ANBCTTendintele in arta culinara moderna, Pestele de acvacultura, Importanta uleiului de masline in alimentatie;
* Horeca School
– feluri de mancare selecte pregatite de: Chef Eduard Istoc, Chef Sidia Sissoko, Junior Sous Chef Laurentiu Radacina precum si modelare in fondant sustinuta de Alina Panait (Alina’s Passions)
* Scoala Bella Italia
– prepararea unor meniuri inovative de catre: Chef Ene Cecilia, Chef Adrian Iuriciuc, bucatar Georgeta Ciocarlan, maestru in Arta Culinara Cerasela Lungu

DEGUSTARI DE VIN:

* Somelierul Sergiu Nedelea (Winetaste.ro) – Vinul in restaurant, conditionare si servire cu ajutorul tehnogiilor Ho.Re.Ca
* Cezar Ioan (vinul.ro) vine cu o prezentare a metodelor de promovare si vanzare a vinului, adresata atat ospatarilor, cat si managerilor de restaurante.

SALON DRINKS:

* SCAE Romaniademonstratii zilnice de Latte Art si Cafea la ibric: Laura Lezis – Campioana Nationala la Ibrick, locul 9 mondial; Marius Nica – Campion National Latte art; Bogdan Andrei – Vice campion Cafea cu alcool; Laurentiu Stefan – barista certified SCAE, Cristi Coman – campion national Barista 2012. Vizitatorii vor fi invitati la o ceasca de cappuccino din partea casei.
* Echipa Barmania de somelieri, mixologi, barista si experti in flair reprezentatii si seminarii: Elaborarea unui meniu de bauturi, Responsabilitatea fata de oaspeti,  Consumul responsabil de alcool si avantajele acestuia pentru baruri, Avantajele formarii profesionale si a trainingului
* Flying Cocktails
– reprezentatii de Mixologie si Flair

Printre expozantii care si-au anuntat deja participarea pana acum se numara: Conti Grup, Simex, Food Industries, Yalco, UV forest,  Apollo, Ianni Prod Com, T&C Net, Novo Parts, IT Genetics, Tan-Viet, AMC Spania, Risto Chef, Concept Hotels, Sensio, Valentino Tessuti, Tuzson Design, Framinor, Ardesign etc.

Contactul direct dintre expozanti, participanti si vizitatori specializati, alaturi de facilitatile oferite de EXPOROM, credem ca este formula de succes pe care ne-o dorim cu totii. Asadar, va asteptam in perioada 14 – 17 martie la HORECA Expo, un eveniment marca EXPOROM, iar pentru orice informatie cu privire la desfasurarea evenimentului, ne puteti scrie la [email protected], persoana de contact fiind Romina Stancu (0752.206.745).

Complexul expozitional EXPOROM  este la nici 12 km de Piata Unirii, mai exact in Pantelimon, judetul Ilfov, Biruintei, nr 98. Accesul in spatiul expozitional se va face pe baza de invitatie sau bilet de intrare, iar transportul vizitatorilor (microbuze cu o capacitate de 25 de persoane) va fi gratuit de la statia de metrou Republica.

(comunicat de presa)

*


E folositor? Da-i SHARE!

Tu ce parere ai?







Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


1 + one =