Hot Chocolate Party – petrecerea sezonului rece

16 noiembrie 2016 | Noutati

Zexe Braserie, locul unde dulciurile si prajiturile vechi romanesti se prepara cu respect pentru traditie si cu grija pentru ce-i nou, devine gazda unui eveniment ideal pentru sezonul rece: Hot Chocolate Party, o saptamana la care puteti degusta ciocolata calda adevarata cu mai multe arome. Despre eveniment aflam mai multe chiar de la echipa Braseriei, mai jos:

hot choco 2

Baby, it’s cold outside! Pana cand mirosul de cozonaci calzi va pune stapanire definitiv pe braserie, impreuna cu Delicioasa Studio, am pregatit un rasfat divin de vreme rece: ciocolata calda si biscuiti crocanti.

Da… chiar ciocolata calda adevarata, cremoasa, preparata cu grija de artizanii nostri cofetari. Fie ea Valrhona, Icam sau Luker, am creat combinatiile perfecte pentru gusturi memorabile. Neagra, cu lapte sau alba, asezonata cu cea mai buna frisca, Elle&Vire, bezele, caramel, portocale, migdale coapte sau scortisoara, va invitam sa o savurati, duminica aceasta, alaturi de biscuiti si pricomigdale, in atmosfera craciunoasa de la Zexe Braserie.

Dam startul duminica si continuam o saptamana intreaga, timp in care va veti putea bucura la noi de cea mai buna ciocolata calda din oras. Pentru toti pofticiosii, avem si alte suprize dulci. Iar daca vreti sa fiti siguri ca prindeti un loc, rezervati din timp la 0786.778.777.

Va prezentam meniul complet al rasfatului:

Ciocolata Fondante Vanini 72% si frisca
Ciocolata Fondante Vanini 72% si bezele
Ciocolata Caraibe 66% si portocala
Ciocolata Fondante Vanini 72%, frisca si caramel
Ciocolata Gianduja, frisca si migdale coapte
Ciocolata alba Ivoire, frisca si scortisoara
Ciocolata cu lapte Noche 40% si frisca
Cacao Icam cu lapte/lapte de migdala

hot choco

Credite foto: Catalin Rucareanu

Detalii eveniment.