IKEA a deschis o cafenea in care poti lua micul dejun la pat

16 iunie 2015 | Locuri cool

Vi s-a intamplat macar o data sa treceti pe la IKEA si sa va ganditi cum ar fi sa trageti un pui de somn intr-unul din paturile expuse in magazin? Stim ca da. Si cei de la IKEA stiu acest lucru, de aceea au si deschis o cafenea in care poti lua micul dejun in pat, dupa ce lenevesti / dormi/ te odihnesti / citesti etc.

Nu s-a intamplat in Bucuresti, ci in Londra. Insa, un astfel de concept store ar avea un succes enorm si in Bucuresti. Nu?

IKEA Breakfast in Bed Café
IKEA Breakfast in Bed Café – sursa foto: dailymail.co.uk

IKEA a dezvoltat acest proiect in Londra, pentru ca, in urma unui sondaj, 50% dintre britanici au declarat ca nu au luat niciodata micul dejun la pat, iar 30% au spus ca si-ar dori din toata inima sa poata trage un pui de somn la pranz.

Astfel, suedezii le-au oferit englezilor „The IKEA Breakfast in Bed Cafe„, care sa le indeplineasca aceste doua dorinte. In acest local, mesele au fost inlocuite cu paturi, iar atunci cand faceau rezervarea clientii puteau sa aleaga dintr-un meniu nu doar mancarea, dar si lenjeria de pat si pernele pe care le doreau.

IKEA Breakfast in Bed Café
IKEA Breakfast in Bed Café – sursa foto: dailymail.co.uk

Cafeneaua IKEA a fost deschisa pana pe 20 mai, timp de doar 2 zile, iar ideea a prins foarte bine printre londonezi, mai ales ca acestia nu plateau nimic pentru timpul petrecut aici sau pentru mancarea consumata.

Cu toate acestea, n-ar fi rau ca IKEA sa se gandeasca sa deschida un astfel de local pe o perioada nedefinita, in orice oras din Europa, cu siguranta ar avea un succes enorm.

IKEA Breakfast in Bed Café
IKEA Breakfast in Bed Café – sursa foto: dailymail.co.uk

Voi ati fi dispusi sa platiti pentru a lua micul dejun la pat intr-un astfel de loc, deschis in centrul Bucurestiului?